IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Фобија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фобија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 151617
Автор
Порака Обратен редослед
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2006 во 20:41

jas i mojata fobija... pajaci...bljac

vidov pajak i ostanvam prvo paralizirana, stanvam histericna, pocvam da pistam se dodeka nekoj ne go ubijat, dur ne go vidam mrtov, ne se vrakam vsoba, mi se imat deseno dve veceri da ne spijam vdetska, deka sum videla pajak...Ouch

so mene so pajaci da ne se zaebfrkavate ...OK?!

Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2006 во 18:23

btw..... vekje ko nikoj ne znae dali ima fobija jas da si kazam za mene....:))

jas imam fobija od guzviili medicinski kako sto procitav - Demofobija...

ova e stvarno gadna rabota....ne mozam da sum dlgo vreme vo prostorija so mnogu lugje.....togas mislam deka nikogas nema da uspeam da izlezam od guzvata.....i me fakja panika......nekogas pocnuvam i da histreicam......

Nekoi cel zuvot imaat fobija .....t.e. strav od nesto.....a nekoi uspeale da se .... izlecat od toj strav....:)) odejki kontra

i jas treba da odam kontra.....ama sepak....odi tesko...

aj be drugite malku kazete nesto....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2006 во 17:54

:))))

imate li fobija od nesto??? i kako reagirate....mislaaam kako se cuvstvuvate koga pokraj vas ima nesto od koe sto se plasite....i sl...???

Изменето од Carnation
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 151617
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.