|
Колку често се бакнувате? |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сетив како јас и мојот НН на почетокот на нашата врска со саати и саати се бакнувавме во кола паркирани на паркинг и никако да престанеме.Ќе дојдеше време кога требаше да се разделеме, веќе касно беше и како за крај пред заминување дома уште еден бакнеж и така уште еден саат ќе останевме.
Сега размислувам кога последен пат сме се бакнале, па колку пати сме се бакнале во изминатата година и резултатите се жалосни, никакви.Лоша беше изминатата година за мене и НН.Бракот како и секој брак.Но фали филинг, фалат овие бакнежи да разгорат страст меѓу мене и НН.... Како е кај вас?Се надевам не сте „заборавиле„ да бакнувате. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |