|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 55> |
Автор | |
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Формат и крај
|
|
TheRock
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze li nekoj da mi kaze zosto volku mnogu mi paga windowsot na kompjuterov. Bez razlika so praam (bez razlika kolku e optovaren kompjuterov) toa moze da se sluci apsolutno vo sekoj moment. Na primer ako gledam film, a paga windowsot, kompjuterov mi dava zvuk, ama ekranov se gasi i na toj nacin gledam deka pak padnal windowsot. i koga ke padne, lek mu e samo restart. HELP???
|
|
Xelmep
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ShmIzLi4kA: instaliraj Kasperski Internet Seciriti 7.0.1 i mislam deka nema da ti treba spyware doctor !!! |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Corel draw , Photoshop , Adobe Ilustrator eden kup gi ima . |
|
zagar
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alo ima nekoj sto moze da mi kazi ili ne...
|
|
zagar
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba nekoj program za izrabotka na katalozi,
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto ne tie celosna verzija zatoa
|
|
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto nemoze Spyware Doctor da mi se updatuva ?
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се мачете си најдов
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој не може да ми помогне во врска со мојот проблем па дајте бе луѓе гледам дека многу се разбирате во компјутери... за еден клуч се правите... spyware doctor 6.0.1.440 ако сака некој да ми помогне ќе му бидам многу благодарна...позд
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SORRY NEMA DENES
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CEK
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spyware doctor 6.0.1.440 jas najdov mi dade druga strana za download i go downloadirav i odam na run i nisto....ako mozes kazi mi name i licence ili pa kako jas da go napravam seto toa
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam tamu sve ima
treba samo NAJDES CRACK ILI SERIAL NUMBER vo tocna verzija na spyware doctor ili pisi tuka, koja e verzijata |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |