![]() |
|
Со кого од форумот.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 20> |
Автор | ||
marija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa uste ne sum go nasla bi sakala no izgleda nema nekoj
|
||
![]() |
||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
|
jas bi sakal da imam randez-vous
![]() ![]() Изменето од LAV* - 22.Ноември.2006 во 02:27 |
||
![]() |
||
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
So tebe
![]() |
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
i jas se prijavuvam!
![]() ![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
|
evo jas
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
јас сум нов и се извинувам шо се уфрлам во муабет а кој сака со мене состанок
|
||
![]() |
||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
|
ништо страшно, а ја мала препелица - ќе одлетам ![]() |
||
Motivation is game in my hands
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
abe pojma nemam... ako e samo prijatelski dobro... so site... odven so that's me-tolku me iznervira toj coek
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
so eci peci pec se dobiva maliot zec a toa najcesto e ukta Изменето од anakin - 07.Ноември.2006 во 10:07 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
|
Abe znacit stvarno so Lou trebit na preliminarni razgovori
OK --za natalija vredit...Samo Lou (nie stanavme-bar jas taka mislam -drugari)edna rabota da znajsh
I f**k ON FIRST DATE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mala shala
Pozdrav Lou
|
||
![]() |
||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
|
со кого на дејт од форумов?
поима немам...ама ќе се најде некоја жртва на еци-пеци-пец |
||
Motivation is game in my hands
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Не е хумор
![]() Жива вистина е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
||
![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Па не е прашањето со кој сакаш да се упознаеш туку со кој сакаш да идеш на дејт. А после дејтот иде и пољубац (што би рекол ти) или се лажам???? |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |