|
Идивиди ТУРНИР во ТАБЛАНЕТ |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 22> |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gledas deka nikoj ne me saka .... ke mora pak ti da mi najdes partner i pak da izgubis .... i da bide interesno
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Диар Блу Не е интересно да победат Санти и бабулето Ќе речат Санти наместил Ај .. бирај си сеа ти партнер ... или да ти најдам пак некој јас
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sega jas ke treba da se otkazam od turnirot za da pobedi Santi a?
Baska stalno imam promenlivi partneri a toa ne e zdravo ..... se pokaza deka ne e do partnerite tuku do mene .... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде .... нека се знаат двојките заинтересирани .... па да утврдиме кој ден да биде турнирот оваа недела
|
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Готово, научив Благодарност до бабето
И јас се пријавувам сега, има сите да ве решам до еден ... а најкасно до два ... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ќе биде некој љубезен мене да ме научи на табланет? Мислам за мрежно играње зборите нели?
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега вака( на влашки крава ) ... сите кои сакате да играме ке кажете во кои денови следнава недела ви одговара да се игра , кога сте слободни ... тој ден кога сите или повеќето ке бидат присутни тогаш ке се игра
|
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислев оваа недела ќе играме
за наредната не гарантирамако бидам слободна секако ќе се приклучам. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odgovara
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde de..... ce bidi... Santi ke ja sredi rabotava....
vikend sakate ? Naredniot vikend ... cabota 28 ili nedela 29... vi odgovara??? |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што бидна со ова?
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto be,turnirot...
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj umrel
|
|
vivi
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе умрен |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |