IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој прв ќе каже не ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој прв ќе каже не ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 47>
Автор
Порака Обратен редослед
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:40
duhce pa eve posle 2 saati ke dojde toj kaj mene i ke go teram da imame sex 8 pati ovaa vecer, i aj bas da vidam koj prv ke se otkaze.....
im ready, ne znam za nego
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:40
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

kaj mene ne se slucilo toa, pa sekojas toj prv se otkazuva, stom mu spomnam pak ne saka, mi vika ne bil robot so ke me zadovole kolku pati jas sakam
Така е срценце мало, тие се откажуваат први.А не бил робот , ме насмеа со ова
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:38
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

се додека не осетите болка кажи зашто знаете да кажете, доста е ме боли?????????????? или тоа нееее... кај вас не се случило???
Искрено да ти кажам до сега имам осетено само еднаш болка, но за срека тој прв се ОТКАЖА,уф се секавам баш на ова и тоа добро.Ама јас останав до крај

па затоа реков, вие од инат не кажувате НЕ, а не дека можете повеќе да издржите

Нема инат кога се работи за болка, но пак јас не казав НЕ
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:38

се додека не осетите болка кажи зашто знаете да кажете, доста е ме боли?????????????? или тоа нееее... кај вас не се случило???
Искрено да ти кажам до сега имам осетено само еднаш болка, но за срека тој прв се ОТКАЖА,уф се секавам баш на ова и тоа добро.Ама јас останав до крај

па затоа реков, вие од инат не кажувате НЕ, а не дека можете повеќе да издржите

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:37
епа мила гирл, ако твојот убаце не е спремен кондиционо на маратонски патеки, тоа не значи дека и другите се такви  вежби мила вежбиии, удри му секој ден тренинг се повеќе и повеќе, па да видиш како од обичен е*ач, после само месец дена или два, ќе стане ѕвер од е*ач
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:36

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:31
kaj mene ne se slucilo toa, pa sekojas toj prv se otkazuva, stom mu spomnam pak ne saka, mi vika  ne bil robot so ke me zadovole kolku pati jas sakam 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:29
се додека не осетите болка  кажи зашто знаете да кажете, доста е ме боли??????????????  или тоа нееее... кај вас не се случило???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:28
Да Духче мил мој колега така е ,но се ќе остане на толку само.Први ќе кажете НЕ, а ние не се откажуваме.Кај нас може да трае и трае
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:25

аууууууууууу види види нимфоманки мајката Види сеа па дури и не провоцираат еј јас стојам на ставот дека вие можете да издржие само ако се заинаетите, во секој друг случај ако машкото е бајаги попалено, вие ќе паднете па ја на мајка да е
Ghost КОЛЕГА МОЈ,ако машкото е бајаги попалено, ко што кажуваш ти па тој одма го става двапати „тури вади„ и готов е ај и да е попален при самиот секс каде што сексуалниот чин бил подолг.И доживува кулминација и... после ова ке треба да се соземи од „НЕГОВАТА ПОПАЛЕНОСТ„, па јак пулс, срцево ударање еее и што не.Па ке мора цигара пауза а девојката ке бара уште и уште а тој со јазикот исплазен ке стои и не ќе може што да и одговори, ке нема душа.И ТОЛКУ ОД НЕГО, а за да не испадне као не може уште еднаш ке проба ај по запалената цигара и краткиот одмор, но се ке остане на ТОЛКУ.Значи машките први велат НЕ.

драга колешек моја мајуш  кога јас сум многу попален, првиот пат трае само околу 5-10 минутки, точно дека палам цигара, но вториот пат веќе трае без никакви фалби и такви срања, ама мислам дека најмалку саат време ко ништо, и тоа се мења сексот на брз и бавен, и апла брз, зависи од позите  така да не би рекол дека ќе се исплази јазикот или нешто слично, или пак ајдеееее сврши за 5 минути и не е е*ач... туку баш напротив, ако те задоволи после вториот или третиот пат, е тогаш немаш право да речеш дека вели прв НЕ  тој само прави пауза меѓу време

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:14

аууууууууууу види види нимфоманки мајката Види сеа па дури и не провоцираат еј јас стојам на ставот дека вие можете да издржие само ако се заинаетите, во секој друг случај ако машкото е бајаги попалено, вие ќе паднете па ја на мајка да е
Ghost КОЛЕГА МОЈ,ако машкото е бајаги попалено, ко што кажуваш ти па тој одма го става двапати „тури вади„ и готов е ај и да е попален при самиот секс каде што сексуалниот чин бил подолг.И доживува кулминација и... после ова ке треба да се соземи од „НЕГОВАТА ПОПАЛЕНОСТ„, па јак пулс, срцево ударање еее и што не.Па ке мора цигара пауза а девојката ке бара уште и уште а тој со јазикот исплазен ке стои и не ќе може што да и одговори, ке нема душа.И ТОЛКУ ОД НЕГО, а за да не испадне као не може уште еднаш ке проба ај по запалената цигара и краткиот одмор, но се ке остане на ТОЛКУ.Значи машките први велат НЕ.

Изменето од maja
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 14:06
аууууууууууу види види нимфоманки мајката  Види сеа па дури и не провоцираат еј  јас стојам на ставот дека вие можете да издржие само ако се заинаетите, во секој друг случај ако машкото е бајаги попалено, вие ќе паднете па ја на мајка да е 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 13:18
majicke ne da nema sansi tuku toa e nemoguce za niv
on mi  vika ne bil robot za da moze tolku mnogu da me zadovole
Кон врв
gorran Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јануари.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gorran Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 12:43

Äŕ girl^^^ çíŕě äĺęŕ ĺ ňŕęŕ äĺęŕ äî äâŕ ďŕňč ęĺ čçăóđŕŕň íĺęŕęî, íî ňđč ďŕňč ďŕ č ďîâĺťĺ íĺěŕ řŕíńč
goran
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 47>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.