|
Хмммммммммммм |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааааааа опасно ќе настинете и после по доктори, вака плажа месечина што е сигурно сигурно
|
|
|
|
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ke misli na kamin togas,od krevet nema da izlezeme, ke zaboravam drva da stavam. A ionaka ke napravime zeska atmosfera |
|
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кај ти е каминот мецо |
|
|
|
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Planina snegce,tisina i nadvor e kamen ladno arno ama vnatre e banja toplo. Bi uzival do beskraj. Ama ne sam
|
|
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima ubavina i vo dvete. Plazata ja sakam za da ne moram da mislam sto da oblecam i deka ako navodenam vednas dase presoblecam ama pak zimata e po mirna. A jas najpoveke sakam da gi spojam dvete. Ke si otidam na planina pokraj nekoe planinsko ezero i ke si pominam super |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
planini
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонце плажа бекини, коктели миризливо млеко за сончање , бранови убавинииии...ааааааа
|
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum za dvete nema biranje
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
плажичка дефинитивно....топло топло сонце, бесни коктели многу друштво и по цел ден во вода....тоа е мојот прв избор, always
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да обожавам...и затоа гласав за ПЛАНИНА дека там сигурно ќе најдам доволно снег....за да те изрибам малце...........
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ја сакам,баварско дете сум
....ама пази....можеби и некој ќе те риба малце со снег.......... |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
браво и за мене.......посебно тоа со каминот,свеќи,винце она ова....уф забегав
Изменето од LouWeed |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лето - плажа , зимо - планина ,нема бирање и двете и тоа фул.......
|
|
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |