|
Желба за болка? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 26> |
Автор | |||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
radost=taga
sreka=nesreka zadovolstvo=nezadovolstvo apatija=empatija melanholija=nadez bolka=....?????? ........kazhva Joshua tree lezet Изменето од bijonse1 - 16.Април.2010 во 22:37 |
|||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pogledni uste ednas vo site tie sostojbi na duhot,anakine,i kazi koja nema pandan?
radost=taga sreka=nesreka zadovolstvo=nezadovolstvo apatija=empatija melanholija=nadez bolka=....?????? Najstrasna,najpogubna,najintrigantna i najteska za varenje kako sostojba na duhot.Mozebi izgleda smesna ovaa paralela sto sega ja napraviv,no smetam deka dava prostor za razmisluvanje.Glavniot problem so bolkata kako takva e sposobnosta na nasiot mozok da ja procesira istata,kako ja procesira i ispraka kon dusata. I DA...SE SI IMA SVOJA CENA... |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zelba za bolka sama po sebe ne postoi
no postoi zelba za raboti koi se proprateni so odredena bolka ispravost vo postakpata, taa da bide ostvarena i e neizbeznna bolkata pri toa ocigledno SE SI IMA SVOJA CENA. covek u zivot nema neso zemeno bez da plati eden den za toa bolka radost taga smea gordenje zadovolstvo apatija i melanholija se raboti koi mu pripagjaat na covekot,, robot gi nema za zal? ili za srekja? so mislite???? Изменето од anakin - 16.Април.2010 во 19:44 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be zsh ste takvi???
eve na primer....imash nekoja gooooolema ljubov naaaa.... naaaaaaaaa olkava.... i sega po tolku godini........ash !!! ljubovta si ojde...... i tebe te boli , boli boli....i pak boli...... i sega si velish ..... love no more ..... zsh da imam pak bolka.......?? neli?? i sega nema ljubov , nema , nema ....... i na kraj ........ke pomislish ......ne se zhivi vaka..... i ja posakuvash bolkata......t.e. ja posakuvash novata ljuvov ....makar ti donela taa povtorno bol... taka neshto bi bilo zhelba za bolka pazite vo temata LJUBOV..... ovde imame zhelba za bolka za ljuuuuuuuuuuuuuubov.....ne za seks.... da se razbereme.... a sekoja druga bolka.......mislam zhelba za bolka veke e opasna rabota.... mislam od psiholoshki aspekt.. Изменето од bijonse1 - 16.Април.2010 во 17:57 |
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A moze da prasam zosto gi citate poslednite postovi????
Ako sakate pleskanje po gzeto ke si otvorite druga tema.Ostavete go E.T go home(Anakinceto nase),toj ne pripagja na ovaa dimenzija Cekaj da go gushnam ednaska moram....ovaka javno Изменето од Joshua_Tree - 16.Април.2010 во 18:02 |
|||
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па и то е забегано, ама можи пример како начин да се казниш себеси или така нешто, мене само тоа ми има логика |
|||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па зависи за каков тип на болка спаѓа , ако е духовна можи да се разговара , а за физичката си се знај масохизам е тоа .
|
|||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima eden mnogu poucen vic(imalo i takvi) vika vaka:
Nekoj covek si stoel pokraj edna nadojdena reka i non stop ja izgovaral brojkata 33. eden malku po radoznal zastanal i pocnal da go sledi covekot sto pravi.... A,ovoj samo vika....33....33....33....33 Pusta radoznalost pa ovoj drugiot se priblizil do covekot i go prasuva "Zosto be coveku cel bozji den sedis i vikas na glas 33?" Ela poblisku mu vika ovoj drugiot da ti sepnam....go fatil za ramena i go turnal vo rekata. Slednoto negovo vikanje bese 34....34....34.....34 Poucen vic... Изменето од Joshua_Tree - 13.Април.2010 во 14:01 |
|||
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abre so zaspa ova tema
a bash mi bese nekako najdobra za druzenje so forumdzii izgleda e do zelbata da boli a? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa bil samo predlog
za za buldozer se ceka tri nedeli za isporaka dv |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |