![]() |
|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 34> |
Автор | ||
Diogen ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
Tekstot na Avstraliskata himna e tolku smotan, shto bukvalno mnogu malku lugje navistina ja znaat celosno....pa samo mumlaat ili ke ulovat nekoj refren. |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...a ne mene..ili na ..joze! ![]() Изменето од brza - 17.Октомври.2009 во 18:22 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
DA SI JA SAKAME DRZAVATA I DA BIDEME SOVESNI, RABOTLIVI I LOJALNI GRAGANI NA MAKEDONIJA! |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Во право си...и Јас сум ги приметил...
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
Се согласувам со тебе, за химната, за кирилицата. Има па некои и ништо не знаат од химната, а ете како пример ќе ги земам фудбалерите на нашата репрезентација. Половина од нив можеби и воопшто не ја знаат химната. |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Колку што знам, странските јазици се задолжителни во сите нивоа на образованието....а и голем е бројот на наши граѓани кои го владеат англискиот....
|
||
|
||
![]() |
||
Marko sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 887 |
|
НО и многу покативно учење на странски јазици, скандинавските земји се пример за тоа, еден од причините за нивните успеси на економски план е и големиот процент од поплацијата која зборува активно англиски јазик ! Изменето од Marko sk - 17.Октомври.2009 во 01:26 |
||
![]() |
||
|
За почеток....можеме да почнеме повеќе да ја почитуваме....
Да ја научиме историјата на земјата ама да мислиме и на иднината....
Да внимаваме, борејќи се за едни идеали, да не прегазиме други....
Сигурен сум дека 70-80% од населението не ја знаат химната да ја испеат од почеток до крај, по вистински редослед....
Да го почитуваме македонскиот јазик и кириличното писмо, (половина од патриотите на форумот, пишуваат латиница)....
ПС. Еден пример како се почитува држава.... http://www.youtube.com/watch?v=EbjQeW8KRn0&feature=related
|
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
јас сакам да направам нешо за мојата држава
и тоа ќе биде мое НЕ, за референдум, недам име за некаквов подобар живот не ми треба , подобро да живеам-- понижен како и да се случи јас за мојата Македонија, кје се борам со моето НЕ... барем тоа во овој момент можам да направам ![]() Изменето од anakin - 16.Октомври.2009 во 20:40 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |