![]() |
|
Духови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 42> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ace,
Ne pocnuvaj so teoriite na sestra ti - Vazna
![]() ne pobaravme nekoj kako tebe
da ubeduva ili da razubeduva dali postojat il ne
So nea imavme dolga polemika
i ne mislam deka treba i so tebe
da ja zapocnuvame istata
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
ace_boy ![]() Сениор ![]() ![]() BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
|
aa kako ne postoele duhovi abe so vi e na vas ne postojat be. samo maline deca od 5 godini veruvaat deka postojat duhovi
|
||
![]() |
||
kompas ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
Sakav da kazam deka ne e taa statija nekoja so cel da se "nasamari" javnosta ....
Znachi jas cvrsto veruvam deka postojat duhovi i samo lichnosti so otvoren um moze da razberat deka postojat paranormalni pojavi. pozz do cela ekipa |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
благодариме за линкчето, ме наежи фотографијата
Чудо
![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
|
Lik moje Stoje
dolazi mi svke noci gnjeci se u moj krevet stari meche i pleche sablazno se smeje voli me i jos u potiljak zari |
||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Пред неколку години не живеев тука па веројатно сум ја испуштила веста, Омар сликата не се гледа...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
star.vest.com.mk/default.asp?id=155686&idg=8&idb=2451&rubrika=Revija
statija i slika... ![]() Изменето од Omar - 25.Септември.2009 во 00:13 |
||
![]() |
||
kompas ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
normalno deka ne mi e teshko ... toa beshe pred nekoja godina ... grupa studenti se slikale ne mi teknuva na koja lokacija beshe i pozadi niv beshe samo edna karpa i ponataka bezdna, provalija ! i kako shto se slikale posle nekoe vreme koga gi izvadile slikite shto da vidat ... pozadi niv na nekolku metri od karpata znachi lebdi figura vo crna mantija koja shto podocna koga otishle vo crkva ja identifikuvale kako Sv. Petka.... ova inaku go imashe vo site vesnici . |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
јас знам три куќи во центарот во прилеп ,само на различни локации , години напуштени и ненаселени . Додуша имаше некој што “пробал“ да живее во нив , само за брзо време се одселувал а зошто погодете и сами . Ден денес кога ќе поминиш покрај нив , најубаво е да го “пуштиш појасот “ што би рекле старите во приказните.
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ако не ти е тешко, кажи ни за тој настан... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
Znachi imame tuka gleam nekoi ubeduvanja dali postojat ili ne postojat paranormalni pojavi ...
Jas lichno veruvam vo toa i lugje shto gi znam imaat iskuseno tie raboti mi imaat kazano nekoi stvari .. tuku poentata mi beshe deka sekogash ima takanarecheni SKEPTICI koi negiraat paranormalni pojavi( koi raka na srce vo deneshno vreme e teshko da gi promashish ), gi imalo, gi ima i kje gi ima! Niv ne mozesh da gi ubedish duri i elvis Prisli da se pojavi pred niv!! Setete se samo na nastanot so studentite i slikata koga Sv. Petka im se pojavi na slika 3 metri od najblikata karpa kako lebdi vo vozduh .... |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Tochno... Kaj nas ima nekoj muabeti vo edno Stipsko selo deka se pojavuvala isto taka nekoja nevesta, demek umrela na prvata brachna nok, ova ona, gluposti!!! Koga ke vidam ke veruvam! ![]() Isto vo Stip se zboruva deka imalo nekoja kuka so bilijard i vo nea navecer lugeto chustvuvale dopir i razni zvuci... Samo prazni muabeti da sozdadat zamisluvanje kaj lugeto! |
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
снешка тоа е измислица да ве плашат
![]() сум чула јас за таа приказна и за многу други вакви глупости... |
||
![]() |
||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
Jas ne veruvav vo duxovi, ama mene ova mi se sluci,sega sekoj si ima prvo na svoe mislenje, se ezam koga pomislam na taa slucka, ima eden vistinit slucaj ne znam dali znaete za Kocani deka ima brana Gradce, sega toa Gradce bilo selo, i koga ja pustile branata vo upotreba go poplavila seloto, pod branata se naoga se uste selo,luge kazuvaat koi nurkale deka se uste postojat kuku, furni, selo, za vreme na pustanjeto na branata imalo svadba vo seloto, e sega misterijata ovde e deka se pojavuva bela nevesta vo belo, sekoj od Kocani ke vi kaze, jas licno ne sum videla, ama luge kazuvaat deka videle,i taka
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |