![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 54> |
Автор | |||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
И да заврши како трагедија.
![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
||
тоа слатко ке добие горчлив вкус..или ќе скисели ...нема место за драми..бидејки може да стане монодрама
![]() |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
![]() |
|||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
||
да...но подобро би било кога место да ги контролираме чувствата за љубов..и да ја покажеме целата љубов безусловно.... без резерви.... без предрасуди....отколку да не ги контролираме оние чувства на љубомора....и да дозволиме да надвладеат со нас....кога велам да ги контролираме не велам да се потиснуваат..туку најверојатно барем јас така мислам...за се на светов што се случува има повод ....причина....акција реакција....и секако последица.....пронаоѓањето на поводот и причината се добар чекор...да нема несакани последици...и ....без ако....без математика...
![]() |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Abe jebi ga, slatko e po nekogas da se dramatizira
![]() |
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
||
Разговараме дека секогаш кога има љубов ќе постои и љубомора,едното постојано е пропратено со другото.Сите нешта се по две,една спротивна на друга.Постои ли едното,тука е и другото. Како живот и смрт,црно и бело,топло и ладно. И тоа е тоа. ![]() |
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Нема полесен лек за тоа од - фрли ги тие 10% по ѓаволите! И животот ќе ти се промени 100%. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
jas znam da bidam ljubomorna ili sto i da e pobogu toa. jasno mi e zasto ne mi treba nikoj da me analizira.... ko sto site procitale mal milion knigi taka i ja, ama jebi ga,ne me oporavile, znam da bidam ljubomorna.Znam da veruvam 90 %, 100 %....nikogas, a tie 10% sekogas ke me jadat verojatno mamu im ....
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
||
се спомна плавуша .....кај и да е ќе се појави љубомора..
![]() нели за неа беше темава...некако се расплини....темата е повеќе од јасна ..дали сте љубоморни..ако сте зошто сте....во кои случаи осеќате љубомора....еве ај пак ја конкретен пример...вашата сакана личност треба да излезе со колешки и колеги ....сите различно реагираме....
некој цело време ке зановета зошто другиот сака да оди..... некој пак ке рече ....а да не одиш ќе си седиме само ние двајца или еве јас ке те изнесам кај сакаш.. некој ќе се јавува на 15 минути...да види да не и е случајно досадно па да си дојде порано ![]() некој пак можеби ќе ѕирка од некое ќоше ![]() а во него бомба ако ја види како се смее... а некој пак едноставно ќе посака убав провод... |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
не знам за што зборувате овде, а и ме мрзи да ве читам како прераскажувате книги.. ама искрено, јас знам да бидам чат пат и те како љубоморна... се вадам на име на хороскпоксиот знак
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
||
Ova e vic za plavusha? ![]() |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
||
Има само со
![]() ни едниот ни другиот да не зборуваат. ![]() Изменето од Pica pica - 16.Октомври.2012 во 13:43 |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
ne e matematika.
![]() dali pocetokov ima kraj ![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
||
Додека смртта не ги раздели-одземе.
![]() Пак на почеток сме. ![]()
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |