IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Македонија го призна Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонија го призна Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 46>
Автор
Порака Обратен редослед
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 18:20
Koга ќе влезе Косово во ОН ќе го признаеме
Кон врв
deshad Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1350
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deshad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 17:19
Па нормално дека и Србија ќе го признае Косово.Разбира се!
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 16:34
Originally posted by mileg mileg напиша:

Сакам да кажам дека за тоа се избрзавме и требаше подоцна да го признаеме,ама ние не чекавме.
si otstapil od tvoite stavovi kako sto gledam...do neodamna ni velese deka MKD treba da ja priznae nezavisnosta na Kosovo sto poskoro,a sega ni velis deka trebase da cekame uste malku...sto te terase na toa...ili se isplasi da ne ima i tuka protesti kako u Crnagora...ne be druze,i i tie ke se smirat... nema sto da pravat...duri i srbija ke ja priznae kosovo za edna ili dve godini...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 00:04
Сакам да кажам дека за тоа се избрзавме и требаше подоцна да го признаеме,ама ние не чекавме.
Кон врв
Hasan ibn al sabah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Октомври.2008
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hasan ibn al sabah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 23:34
bravo kosovo bravo makedonia
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 23:24

arabija ja priznal kosovo... ova e vazno za republika kosovo...po nea sigurno ke bide prizanaena i od niza arapski drzavi...poleka no sigurno ide kon stotka...

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 23:04
Да, добар потег направи. Само овој потег ќе ја кошта цела вечност.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Hasan ibn al sabah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Октомври.2008
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hasan ibn al sabah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 21:48
Makedonia go napravi praviot poteg bravo makedonia
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 20:08
За тоа какво мислење имате за власта имате адекватни теми на подфорумов, тука се дискутира за сосема нешто друго, така да престанете со офтопици затоашто ќе бидете санкционирани!
Не може секој ден сите теми да се расипуваат со офтопик и оваа опомена сфатете ја сериозно и важи за сите учесници на Политика!

Поздрав
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 19:43
Originally posted by Epirot Epirot напиша:

Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Само банани признаваат банани,ја банана не сум

Води сметка кого го именуваш БАНАНА бидејќи Македонија нее Банана држава као што мислиш ти него Независна Република Македонија.

Власта е банана
Кон врв
Epirot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2007
Локација: Germany
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Epirot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 16:54

Води сметка кого го именуваш БАНАНА бидејќи Македонија нее Банана држава као што мислиш ти него Независна Република Македонија.
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 12:31
Според резолуцијата 1244 која веќе не постои Косово беше дел од Србија.Сега не знам дали е избришана таа резолуција бидејќи како што знаеме Косово стана независна држава.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 00:15
Кон врв
BarcaTheBest21 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Август.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BarcaTheBest21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 00:10

Ќе биде ќе биде кад тад НАТО ќе си замине и ќе нема кој да ве брани,па ќе биде нова битка на косово поле
ne znam zosto ste protiv nezavisno kosovo koga vie ja priznaevte

Изменето од BarcaTheBest21 - 14.Октомври.2008 во 00:11
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.