![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 46> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koга ќе влезе Косово во ОН ќе го признаеме
![]() |
||
![]() |
||
deshad ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
|
Па нормално дека и Србија ќе го признае Косово.Разбира се!
|
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
si otstapil od tvoite stavovi kako sto gledam...do neodamna ni velese deka MKD treba da ja priznae nezavisnosta na Kosovo sto poskoro,a sega ni velis deka trebase da cekame uste malku...sto te terase na toa...ili se isplasi da ne ima i tuka protesti kako u Crnagora...ne be druze,i i tie ke se smirat... nema sto da pravat...duri i srbija ke ja priznae kosovo za edna ili dve godini...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
Сакам да кажам дека за тоа се избрзавме и требаше подоцна да го признаеме,ама ние не чекавме.
|
||
![]() |
||
Hasan ibn al sabah ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
|
bravo kosovo bravo makedonia
|
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
arabija ja priznal kosovo... ova e vazno za republika kosovo...po nea sigurno ke bide prizanaena i od niza arapski drzavi...poleka no sigurno ide kon stotka... |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Да, добар потег направи. Само овој потег ќе ја кошта цела вечност.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Hasan ibn al sabah ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
|
Makedonia go napravi praviot poteg bravo makedonia
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
За тоа какво мислење имате за власта имате адекватни теми на
подфорумов, тука се дискутира за сосема нешто друго, така да престанете
со офтопици затоашто ќе бидете санкционирани!
Не може секој ден сите теми да се расипуваат со офтопик и оваа опомена сфатете ја сериозно и важи за сите учесници на Политика! Поздрав |
||
![]() |
||
|
Власта е банана ![]() |
||
![]() |
||
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
|
Води сметка кого го именуваш БАНАНА бидејќи Македонија нее Банана држава као што мислиш ти него Независна Република Македонија.
|
||
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
||
![]() |
||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
Според резолуцијата 1244 која веќе не постои Косово беше дел од Србија.Сега не знам дали е избришана таа резолуција бидејќи како што знаеме Косово стана независна држава.
|
||
![]() |
||
|
Само банани признаваат банани,ја банана не сум
![]() |
||
![]() |
||
BarcaTheBest21 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
![]() ![]() Изменето од BarcaTheBest21 - 14.Октомври.2008 во 00:11 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |