|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 51> |
Автор | ||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еј, го заслушав од немајкаде, и богами....-тешки- зборови паднаа.... Баш ме интересира дали Грујо ќе има три чисти да го прифати дуелот.... Да ги слушнеме во живо, очи во очи...без никој да се крие позади напишани, напамет научени текстови или портпароли, или веќе стандардната шема на власта - на напад се одговара исклучиво со контранапад, а не со одговор....редно време е да се види in vivo кој тоа ни ја води државата, и кој како ќе ги оправда или не своите дела и недела!!! |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само што го слушав Бранко на А едно...
митингот пред влада... човече... типот е легенда... Македонија немала и нема подобар оратор... штета... способно човече... ама кое фајде од него за државата и народот... само за него и неговите... тоа е... |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
prilepcanec pp
Група Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
branko i ljuBco na tv dueli ja baraa doverbata na narodot so argumenti deka edniot e pijanica i narkoman a dr.psihijatriski slucaj(budala),a narodot dr den si komentirase koj kogo zaebal ne svakaj ki deka zaeban bese samo TOJ(narodot).i?sto se sluci?kako i vo narodnata: budaliot izbega od pijaniot hah.sega e vreme i nego da mu se pokaze deka ne go sakame,dosta mu e.
pocna kako nadezen lider na 28g,premier na 29g.ja terase transformacijata na drzavniot kapital vo privaten(ukrade so svoite oligarsi se sto mozese da se ukrade),za vreme na embargoto svercuvaa nafta ,cigari i sto ne ja ostetija drzavata za 5milijardi marki,ne mu bese dovolno ni toa odluci da gi ukarade i parite na graganite sto beja pod pernica i go izmisli TAT(i uste nekolku slicni),gi lapna 100tinata milioni od tat i pak ne mu bese dovolno.vo 2002 ke vrabotuvase po eden clen od familija a namesto toa prodolzija da kradat(bacilo,tenkovski delovi-so bucko)i dr.epa sto uste da napravi ovaj be.dosta mu e |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Way Mislv na tie nadvor koi dirigirat so nas ABE NE GOLEMI SILI OVDE |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се возеле Груевски и Црвенковски во авион и одеднаш на Груевски му текнало:Груевски: Да фрлам 100 евра ќе усреќам 1 македонец....Црвенковски: Ех што се 100 евра фрли 10 по 100 евра да усреќиш 10 македонци...Тоа го слушнал и пилотот на авионот и им рекол: А да се фрлите и двајцата ке усреќите 2.000.000 Македонци |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
albbbbbbbb mislam deka izborite ne se bas izbor na golemite sili |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LUGE da bideme realni do posleden moment ne se znae koj ke "pobedi" zatoasto toa e po izbor na "golemite sili" a ne po nasa volja DA SE RAZBEREME
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vcera cela den se smeev od anketata na a1 i nivnite vesnici....
koi dezinformacii gi shirat Изменето од MyWay - 28.Април.2011 во 10:33 |
||
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako na forum koj pretezno clenovite se pro SDSM....e vakva situacijata....kako na anketava.....togas....jasno e koj ke pobedi na izborite :)))
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за студенти што се тепаат на плоштад ли е крив премиерот.... за учениците ште се тепаат во школо ли е крив... а да ги воспитаат од дома малку сите тие....некултурни и невоспитани....мислам ќе биде подобро....Народот нема општа култура веќе, паднаа сите морални вредности...И за тоа ли е крив премиерот...Јас сега ќе излезам на улица и ќе се степам и за тоа ли ќе ми биде тој крив.....Лозарите ги добија субвенциите мама ако не си знаела, и сега добиваат втори.....Е сега одите да плукате во приватните винарските визби и нивните директори што не го откупија грозјето и ...Тутунот во местото од кај што сум јас слушнав и видов луѓе кои си го продале и земале одлични пари а башка на тоа субвенција, а тие фирми што направиле договор и не им го откупиле тутунот нив нека им биде срам, не е крив премиерот....Неможе да биде крив премиерот за тоа што ние сме неодговорни, разгалени и разлигавени и чекаме се живо на готово да ни биде сервирано на тацна без да се потрудиме сами да направиме нешто......... И за образованието..посебно за високото......многу ми е мило и многу се радувам на тие нови измени што ги направија и услови што им ги наметнаа на професорите оти сама си осетив на мој грб, како ми беше да се малтретирам на факултет, душа да ми вадат едни идиоти кои не заслужуваат да ги погледне човек...Е тие се криви таквите....со комплекси на виша вредност и алчност за пари...А не е крив премиерот.....Еден човек не може да ја управи цела држава...Државата ја сочинува цел народ во неа |
||
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako za Gruevski Branko e ne biten i celo vreme se zamara so nego i trosat tolku vreme i pari samo za Branko, togas od kade taa preokupacija so Branko, VMRO se preokupirani so Branko denot im zapocnuva so nego i ima zavrsuva so nego, a toa ke zavrsi so smena na ovaa vlast...
|
||
speed
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас кога гласав за него, најмалку гласав затоа што ми беше важно да го тргне Бранко од политичка сцена. Гласав затоа што верував во неговата програма, во него како личност на која може да и се верува. Излезе дека прримат му било Бранко да го тргне од сцена со 18 и кусур илјади спомнувања на неговото име. И сега треба да ме радува ова? Бранко ќе беше тргнат само ако Груевски не дозволеше - да штрајкуваат јаболкарите, тутунарите, лозараите. -ако не дозволеше да се тепаат студентите на плоштад -ако не дозволеше да се земаат хонорари за работа која спаѓа во редовна работа -ако прекршителите на законот за работни односи не ги наградеше со повисоки функции Вака, изгледа повеќе му даде шанса Бранко него да го потргне од местото кое народот со доверба му го даде. Да не заборавиме со кој рејтинг тргна 2008, а кој го има сега. Ако треба да се радуваме на 23% подржувачи, тогаш или сакаме да се залажуваме или не гледаме реално на работите. |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бранко Црвенковски ...во теков на годиниве ...
со сите премиери ..министри ..заменици..пратеници ....
можеше да излезе на крај ....со еден или два телефонски
повици ..на вистинско место ......
Само Никола Груевски ..за него преставува сериозна закана....
Груевски е човекот кој дефинитивно ќе го тргне Бранко
од политичкава сцена во земјава ....
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |