|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 100> |
Автор | ||
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Диоген од Синопа, познат како Диоген кучето или Диоген циникот е грчки филозоф, основач на циничната филозофија.... Ако гледаш вести, ако читаш весници, ако слушаш радио, тоа погоре е така... Ако го гледаш народот, мирен кроток,мува не го лази, тоа погоре е така.. Што е реалност, што е виртуелно...... |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
направивте кокошарник од темава....
инаку Николче златниот е мојот омилен политичар....тој е сонцето кое изгрева над Македонија, нашиот водач, пастир, воздухот што го дишеме, водата што ја пиеме....тој е нашиот Бог а ние сме неговите овчички, следбеници,неговите почитувачи.... да го поживее Господ и ушsе 1000000 години да владее со Македонија.... (шо убо кажав, а ) |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро Ангелина, само го кажав своето мислење. Воздржи се од непотребни коментари или покажи и докажи го спротивното. Јас имам сосед, кој што се водеше како невработен повеќе години. Меѓувремено работеше како молер, плус продаваше на тогашниот Авто Пазар, а имаше и некои дополнители приходи. Него не му беше приоритет да работи работа што ќе му ја најдат, кој е будала да работи за 10.000 денари и да го изгуби приходот од 600-700 евра?
И кажи ми дали таа личност треба да стои во списокот на невработените кога земаше дупло повеќе плата од мене? |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
обичен...мдаа
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, сигурна сум. А ти сигурна си? Не чувстувам потреба да доаѓам после тебе, ако не сакаш да коментираш не коментирај. Не знаев дека реплицирањето и цитирањето е забрането. Обичен разговор.
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
evangeline сигурна си во ова што сега го кажа?
јас само мислам дека имаш некоја необјаснива потреба да доаѓаш после мене и ми даваш контра реплики ...
Изменето од Andjelina - 22.Септември.2013 во 14:21 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj aj aj.... znaes deka Bush koga go napagjase Irak izjavi deka dobil naredba od Gospod da napadne?i da, golem del od narodot poveruva i ti evangeline bi poveruvala da ziveese vo Amerika |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во врска со ова, намалувањето на невработеноста. Вештачки или реално е? Барем ги тргнаа од список тие што навидум не работеа, а всушност земаа и по две плати. Лошо ли е тоа?
|
||
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
А бе Диоген... ти... фенерот да не си го заборавил... под мудата на Букефал...? |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакав да прашам за светлава иднина,ам ај еве да речиме светла е...посветла(може и да ми ја објасниш светлината,нешо баш и не ја гледам...де лоцирај ја) не ја задолжува државата? ја намали невработеноста? вештачки-да,реално-не го воздигна здравството од пепелта??? си имал ли во последно време потреба од специјалист? ја засили социјалата? кога?како? ни ја врати антиката? да...а барокот? нели и него ни го "врати"? ги зголеми платите и пензиите? да...во оваа држава моментално е најдобро да си пензионер,признавам се сложувам со сите твои точки само ако си имал цинична намера |
||
|
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Diogen:
6. Груевски ја врати вистинската историја, ни ја врати антиката, епоха кои комунистите ја заборавија. Сте виделе ли народ да се буни, да излезе на протест ?. _______________________________________________________________________ Диоген,со твоето размислување даваш непобитен доказ дека ние немаме допирна точка со Антиката,а со тоа се негираш самиот себе во точка 6. |
||
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде навистина, во право е модераторот, ајде малку културно...
Значи, темата е кој е Груевски? 1. Груевски е премиер зад кој стои најголемиот дел од народот. 2. Груевски ја извади Македонија од темнината на транзицијата и ја води Македонија во светла иднина. 3. Груевски ја билда економијата и секоја година имаме раст на БДП. 4. Груевски не ја задолжува државата, Македонија е најниско задолжена земја во регионот, а е помлку задолжена од многу земји на ЕУ. 5. Груевски ја намали невработеноста, се зголемува вработувањето. 6. Груевски ја врати вистинската историја, ни ја врати антиката, епоха кои комунистите ја заборавија. 7.Груевски го брани нашето вековно име и идентитет, не го дава по ниедна цена. 8.Груевски гради спортски сали, училишта, отвара нови универзитети и факултети. 9.Груевски го воздигна здравството од пепелта, ја засили социјалата. 10. Груевски ги зголемува платите и пензиите. 11. Груевски ги помага земјоделците со субвенции, земјоделците никогаш подобро не живееле, а ќе им биде уште подобро... Уште многу благодети направи Груевски за овој народ, долг е списокот.. Народот е пресреќен, народот е богат, народот е со висок стандард. Сте виделе ли народ да се буни, да излезе на протест? Тука не ги земам во предвид политички инструираните од опозицијата кои насилно сакаат да ја срушат оваа власт... Изменето од Diogen - 22.Септември.2013 во 10:41 |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ве молам без навреди. Дискутирајте, но тоа нека биде барем културно!
Нема да дозволам навреди, тоа да ви е јасно на сите. Пријатен престој Горазд со три седмици.
|
||
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бреее,златниче колку работи се изнакажаа и се потврдија за овој ОЛОШ9НА ФОРУМОВ),и сега од кај пак се изнедри ти, и почна да тресеш нешто.
Кај беше напикан досега и сега се појавуваш да ми тресеш за ПАТРИОТИЗАМ, па сигурно некој или си РОД со нив,па сега те намагарчија да наоѓаш проблеми само да се задеваш,ај глеј си ја работата и ако сакате лапајте се во уста и со паторот и со сите егејчишта. Можеби ова ќе ти биде сочно,ама преку тасета ми е да гледам што се се случува овде ,а МОРОНИТЕ само да посматраат и по некоја наводна мудрост да треснат. Затоа и нема вредна дискусија на форумов,и немам што да додадам ,одвреме навреме гледам,ама немам волја да дискутирам, Дискутирајте си со ВРХОВИСТИТЕ МЕЃУСЕБНО,нека ги учат омуадинава како да веднат кичма и мислете си дека се е розово. ПОЗДРАВ П.С.Во однос на ДУЕЛ,ако не тие ЈАСНО ЈАС би излегол на ДУЕЛ со Груевски и од првите прашања ќе му поставам КАДЕ БЕШЕ ПРЕД 22 години кога и ДПМНЕ не постоеше ,а НИЕ СО РОДИТЕЛИТЕ КОИ ЛЕЖЕА ВО ЗАТВОР ЗА МАКЕДОНИЈА;ПРВО ЈА ФОРМИРАФМЕ МААК,партија на ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ,и потоа се формира ДПМНЕ со Драган богданоски,ИНФИЛТРИРАН ОД УДБА,каде беше ОВОЈ ПАТОР ОД ПРЕМИЕР СО НЕГОВИТЕ БРАТУЧЕДИ И КОЛКУ ЗНАЕШЕ ЗА МАКЕДОНИЈА,а после и други работи ќе дискутираме- ОТВОРЕНО.
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |