|
Уапсен и аболиран градоначалникот Заев |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 33> |
Автор | ||
Oli4ka
Група Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e videh oti ne si me procital jas ne kazah oti dadel od svoj dzeb kazah oti on e gradonacalnik i oti toa mu e rabottata ama toj e prv gradonacalnik sto napravil nesto za Sr pred toa site gradonacalnici si napravija samo za niv a za nas ne....ne si me procital ubavo ili ne si me svatil neznam ti si znaes....
Nogo treba da ti objasnuvam ne znaes nisto... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај виде дека ја не верувам во Заев?! Само во Заев верувам...ако коза лаже, Заев не лаже...! |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Видов златна, за тоа и прашувам. Другите ништо не правеле. Скржави, само за нив
А овој еме нема ем дава . Од свој џеб. Браво..!!! |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нели протестирате? Ни општина не ви работе...ни пазар ни дукани не работат...кога работете...? |
||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ceki taka cisto informativno da te pitam ...
Bese li slusnal pred tava za Zaev ili saa prv pat slusas pa na mubet da se najdes??? de kazi mi ama iskreno!!!! |
||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe zlaten vidi nekolku postovi nazad napisav ne planiram pak da objasnuvam.... |
||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednakvi sme site samo so ne mislame site isto ...
Doagat samo na protest tie sto veruvaat vo Zaev a ti ne spagas tuka...za toa ne ni trebas |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама богат е тој Заев изгледа, штом од свој џеб давал пари за да го разубави градот. Или не давал од свој џеб, туку од државни пари, а? А градоначалник беше? Па нели му е тоа работа да го разубавува градот. Или не му е? Не бе. Тој мора од свој џеб да давал пари за градот, затоа вие толку го сакате... |
||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa koj rabote ke ima a koj sede doma i ceka od neboto da padnat ne pagat be duso se u zivoto treba da si zarabotis
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какви сме ние? Зарем не сме еднакви? |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...браво...што убаво вака да слушнеш дека секој има пари да си купи храна...ми се допаѓа...не тука по форумов само се жалат немало пари, се поскапело, немало работа...шират непијателска пропаганда! Изменето од moira - 31.Јули.2008 во 03:47 |
||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne fala...takvi ne ni trebat... |
||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aaaaa ti sakas da dojdas za da gi vidas ubavinite na Strumica sto gi napravi Zaev a?
Dojdi be bratce |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто не сакате и ние да протестираме?
Се солидаризираме и ние со Струмичани! |
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |