|
Како да се надмине разводот??? |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..............mislam deka dovolno dobro me poznavas??????i deka nemam namera so vakvi problematicni prasanja da se zaebavam.............. pa makar i tuka na forumot???jas znam deka ke go nadminam problemot...........no jas prasav samo KAKO???? da go nadminam polesno????
......i ti blagodaram za sovetot............
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da si mnogu silna za takvo neshto.Ako navistina ne odi poveke se e bezpolezno.No smetam deka toa treba da e lichno tvoja opredelba,i dobro velish-za mir na decata....
No sovetuvam doooobro da razmislish,ne e se tolku ednostavno,mozebi ke e i poteshko. Ne ochekuvaj od drugite,pogotovo tuka od nas nekoe solomonsko reshenie za sopstvenata srekja. Podrshka imash-barem od mene-ako toa ti znachi i treba vo momentov za se shto ke odluchish,no SAMA. A ...za nadminuvanjeto na bolkata,...vremeto ke si go kaze svoeto,losh*te raboti navistina poteshko se zaboravaat,no ako si srekjna i zadovolna posle razvodot nishto drugo i ne e vazno.Dovolno ke e da pomislish deka si se oslobodila od teret koj ti bil prechka za normalen zivot...i ponatamu sama si go organizirash zivotot. |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ufff ..... toa ti e malce opsirno gradivo , dali sakas da se zacuva brakot ili ste reseni na razvod braka ..... sum go pominal indirekno mnogu pati ( 7 ) .... tolku pati tatko mi se razveduvase !!! [/QUOTE]
.......probav na sekakov nacin da se zacuva brakot i da se uspee........no nesto koga ne odi ne odi.......dzabe e sve toa jas sto go pravam..........zatoa sum resena i sakam da prestane veke....zaradi samata sebe i zaradi mir na decata...........
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..................NAVISTINA NE MI E JASNO KAKO MOZES DA SE "SALIS" ZA TAKVO NESTO??????............NE NI POMISLUVAM NA SAMOUBISTVO............NIKOJ NE E VREDEN ZA DA JAS SI GO DADAM MOJOT ZIVOT.................
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОГА БИ ИМАЛО ГУМА ДА ГО ИЗБРИШЕШ СЕТО ЗАД, НАЈЛЕСНО БИ БИЛО...АМА НЕМА...НАЈДОБРО Е ПРОСТУВАЊЕТО, АКО ИМАШ СИЛИ ЗА ТОЈ ЧЕКОР... И МИСЛИ НА ДЕЦАТА... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ТУКУ,АКО НЕ ЈА РАЗРАБОТАМ ТЕМАВА...ОСТАНА bibce...ВО БРАК!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete,odma si mi posimpaticen!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ИМА..ИМА..!!!...ЕТЕ И ЈАС СУМ СЕРИОЗЕН!
|
|
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima tuka i iskreni luge ,veruvaj.Trgnuvam od sebe!Zaebanciite se za vo tema Razno!
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...АБЕ НЕЛИ ГЛЕДАШ ДЕКА СЕ ЗАЕБАВА СО НАС!..АКО НЕКОЈ ДОЈДЕ ДО ТОЈ СТЕПЕН ОД ОВДЕ(ФОРУМИ И БЛОГОВИ )ДА БАРА РЕШЕНИЕ...СИГУРНО ЌЕ ГО НАДМИНЕ ПРОБЛЕМОТ!!!
...bibce...ГО ЗНАЕШ МОЈОТ СТАВ....РАЗВЕДИ СЕ!!! |
|
|
|
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne si voopsto smesen.Ne e secij zivot zaebancija kako tvojot.Me razocara.Ako nemas nesto pametno da kazes,ne kazuvaj voopsto. P.S.-Bibce znaes deka ja imas mojata podrska |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ПОOПШИРНО ВО ТЕМА..САМОУБИСТВО!!!...ИМА СЛИКИ НА ПРИРАЧНИ СРЕДСТВА..УПАТСТВА ЗА КОРИСТЕЊЕ..УСЛОВИ И ТЕРМИНИ..ОБРАЗОВАНИЕ НА ЛИЧНОСТА И СЛИЧНО ..!...IDIVIDI
Изменето од zagor - 25.Март.2008 во 23:00 |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паа,.... продолжи со главата нагоре,.... мајка ми така направи,.... и гледам дека нема зажалено
|
|
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ufff ..... toa ti e malce opsirno gradivo , dali sakas da se zacuva brakot ili ste reseni na razvod braka ..... sum go pominal indirekno mnogu pati ( 7 ) .... tolku pati tatko mi se razveduvase !!! |
|
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |