![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 55> |
Автор | ||||
Engy. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ај некој ако може да помогне, сонував дека сум се гушкала со едно машко кое шо никогаш ништо не ми било. ни дечко, само се знаеме онака, и прво ме крена и летнавме и застанавме високо на една зграда и само се гушкавме ама онака силно силно.... не се бакнувавме, само се гушкавме.
што значи ова ? ако може некој да ми каже ? и уште еден сон од завчера... сонував дека сум си купувала бела блуза и си ја купив .. и овај ? |
||||
![]() |
||||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|||
hehehehe ![]() |
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
e pa ![]() ![]() |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||||
![]() |
||||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|||
se kacuvam vo lift i odam na 10 sprat
![]() |
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
Глупости, глупости...
Големи глупости. Забеган сон. Темно црвено небо, со сиви облаци, од страна го набљудувам татко ми, ама некако чудно, само тој беше како дојден од минатиот век со некој језив поглед и црно -бел мантил до под колена и зборуваше лоши, грди работи. Наеднаш се појави индиго сина светлина, го зема и во главата ми пиштеше некој грд звук, онаков како што шушти кога нема слика на тв. Крајно време е да му прозборам изгледа, мозоков си игра играчки со мене. |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
![]() |
||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|||
jas sonuvav chizmi
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
|||
Се гледав во огледало.Пишува ќе доживееш мала непријатност,а за некои мажачка женачка..???
![]() |
||||
![]() |
||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|||
сум добила телефонска порака.
Те сакам,цело време те сакав,зошто ми се налути еве ти ги моите броев грчки.... и бугарски.... јави ми се те молам. Не ми текнуваат сега сите броеви,може ќе играв лото ![]() |
||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||||
![]() |
||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||
лага
ама важно е да се напише нешто негативно за Македонија
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
...deka makedonija...konechno...caruvala so svetot..
![]() ...i deka seushte traele raspraviite mgju dvete -ovci...koj bil zasluzen za toa!
![]() ...aaahhhhahahaha...
![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|||
Ах Литиум Литиум...ти и твоите соништа....
08.10.2010 08:58
Во Скопје и околината синоќа во 22 часот и 23 минути беше почувствуван земјотрес. Oд Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје велат дека потресот бил со јачина од 4 степени според Европската макросеизмичка скала и бил почувствуван во Скопје, Куманово и северниот дел на Македонија. Епицентарот на потресот бил на околу 45 километри североисточно од Скопје и потекнува од Гњиланското епицентрално подрачје. Освен паника кај населението нема повредени луѓе, ниту е регистрирана материјална штета. ![]() ![]() ![]() |
||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||||
![]() |
||||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|||
Го сонував бившиот како ми пратил порака на мобилен, после сонував како мобилниот ми паднал во една дупка додека шетав и на крај сонував како божем имало земјотрес.
глупостииииииииии |
||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
не знам зашто во последно време ама баш ниш.
а бев голем сонувач. |
||||
![]() |
||||
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
|||
me bolese zab,mnogu trojkata a vaka na zivo ok e plombirana ama ne boli
Sto ke e na arno ili na nearno? |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |