|
Најсекси водителка или презентерка на ТВ |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | ||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас се согласувам со Марија околу Билјана. Прекрасна е навистина. Ми се допаѓаше уште првиот пат кога се појави како водителка на ТВ Крстозбор на МТВ, мноооогу одамна. Одлично се снаоѓа и како водителка на Раноден и Бебе-магазин.
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biljana Debarlieva e na A1.Svarno e ubava.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има убави презентерки и водителки, не дека нема, иако често кај нас не умеат добро да им го погодат стајлингот.
Меѓу нив, би ја издвоила Билјана Дебарлиева, мислам на МТВ е. Какви црти, каква убавина, совршена е. Не сум ја гледала во улога на водител, но како појава е мноооогу убава. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Девојката се вика...Марија Стојниќ.................
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KUKOC7 kaj si ti, Sonce? Long time no see
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jasminka Anevska, Mina (eks daj pobrzaj sega vodi neso na telma),I voditelkata na Bez Pardon na Mtv,neznam kako se vika tie tri !!!!odma gi zimam za mene :)
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се мислев која да ја посочам, а откако го прочитав постов, се сетив!! Така е, точно таа водителка е бомба, нема што, ама незнам како се вика и јас!!1 |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми текнува на ниедна во моментов Зар е могуче да немам фејворит? |
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm..... ja mislam deka "naj dobra p**ka" megju voditelkite e bojan 13 [:-&] !!!
|
||
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pojma nemam kako se vika.mislam deka ja vodi onaja emisijana za vencavki vo belo misla deka bese.
Strasna e ima telo bomba.nafaca zakon.Se samo cickitemi se vrtat vo glata abe zakon pa koj so saka neka reci |
||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lila
|
||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vedrana od meteo na kanal 5
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tesko e da se kaze za kaj nas..a ako sakate da vi nabrojam nekoi od italijanskite voditelki,pa videte so e sexy voditelka(samo ne im gi znam iminjata)..toa ti se voditelki koi se grizat za sebe za svojot izgled
|
||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvar na vkus :melita prvo e so govorna mana a za stilot na oblekuvanje da ne zboruvam kako novogodisna elka e a kako biznismen so zivotincinja ?mi prodade macka so zdravstnena kniska mesto pedigre -i istoto go cekam poveke od 5 godini. |
||
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |