![]() |
|
Патување во Грција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 33> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
..70- km od gevgelija?!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Greece forever in my heart
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
greece, greece....sweet greece!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
da da maria, vo pravo si ![]() Изменето од CST - 26.Ноември.2009 во 10:58 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
brza, bas tebe te cekav na temava , posto znam deka nema da ja ignoriras
ehhh za merak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Пази со тоа, ќе не изгрдат патриотите...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од brza - 26.Ноември.2009 во 10:56 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
26 ноември, (Нетпрес) - Грција и Европската комисија парафирале
протокол на основ на кој македонските граѓани ќе патуваат без визи во
Грција, објави телевизијата Канал 5, повикувајќи се на неименувани
грчки дипломатски извори, Пренесува Нетпрес.
Визите остануваат во сила само за тие што имаат стари пасоши. Тие кои што веќе поседуваат или допрва ќе извадат нови биометриски патни исправи, во Грција ќе влегуваат по истиот принцип кој важеше на почетокот на деведесеттите пред грчкото ембарго за Македонија. Грчки дипломатски извори велат дека со конструктивната политика за визите, Атина уште еднаш потврдува дека не е непријател на Македонија. Znaci godinava za nova godina ideme vo Grcija ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
ja rugame grcija a ne sfakame deka ne isporebraa so evtinive ceni letovo..
Bev letovo na vikend u toa palini edno nikakvo mesto,i se jacav zosto sum im mocal u moreto,sum im lapal nekoja devojka,sum im pluknal u uzoto i sum im ukral cokolado od freeshopot. Posle mi tekna deka za da se mocam u moreto mi trebaa 65ev za pat i smestaj, zada im ja lapam gradskata drojla mi trebaa 30ev da potrosam na sank(za nea),za da pluknam u casa uzo me kostase 8ev pijackata i u freeshop trebase da napraam smetka od 120ev za da se praat deka ne me vidoa so cokoladoto...i na kraj im gi ostaiv site pari.... KOJ POBEDIL??? |
|
![]() |
|
SlavicaT ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Грција е убава земја и има што да се види и посети!!
![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Of vaj? Nema more na drugo mesto ili sadisti ste ? Ubo veli sestrami , budalo tie tamu so taa ponizenost ziveaat sekoj den i oko ne mu mrda , ti ke imas principi.. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |