![]() |
|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 46> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ima razlika
no razlikite se razlicni od slucaj do slucaj edna ja sakas dugata sakas da ja legnes ednata sakas da ja legnes a drugata ja sakas pa i da ja legnes ne gi sakas nitu edna a sakas i dvete da legnes na ednata ne i kupuvas pokloni a drugata ja opsipuvas vo sekoj slucaj kaj ednata odis kaj drugata se vrakjas razliki kup i razlicni prema tikvata na mazot ono tesko se objasnuva maskata logika |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Site se ljubovnici?..
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
NEMA ZENI ISTO E
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
E pa ako si go baras..treba i da si go dobies!.. Inaku, razlikite trebase da gi kazete megju zena i ljubovnica.. |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
A be ona moze da mi prosti,
ama deckoto nejzin ako doznae, sum naebal!!!!! ![]() |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
PROSTENO I OD MENE I OD BOGA CEDO
|
||
![]() |
||
|
Ej bravo be...kako taka prostuvate na muabet, alal da vi e!
Znaci moze slobodno da me izneveri ako go sakam!..
Pa si znae deka ke mu prostam, normalno cim go sakam!
Bozee....i posle mazite bile krivi!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
E zena e ljubomorna ako imas ljubovnica,
a ljubovnicata ne e ljubomorna ako imas zena!!! I sea so e podobro da imas? |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
odrzuvanjeto na brakot ne zavisi samo od zenata tuku od obajcata ![]() |
||
![]() |
||
|
E DADA
![]() |
||
![]() |
||
petbo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
So toa ke ja ima mokta vo svoi race i site ke se zadovolni.Ke go odrzuva zdrav brakot ili vrskata.
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
........ne bi se slozila so tebe petbo!
za da go zadovoli ,da!da gi zadovoli negovite fantazmi ,da,no ne da izigrava ljubovnica za da mazot ne razmisluva za toa!
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
petbo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
Razlika ima da no jas sakam da kazam deka zenata vo brakot treba da ima primesi na ljubovnica za da mazot ne razmisluva za toa.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |