![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16811682168316841685 1769> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cao Dzaki
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
cao narode,
Val ne sum ti lut, i ne mozam da ti se nalutam , nitu tebe nitu na bilo kogo od forumov
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dzaki, ne samo tuku ne citas, tuku zemi i napisi nesto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cao Irena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
поздравче ирена
![]() ![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Prijaten vikend milicki
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Volcite se maski i krvolocni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
хееее питу па ако не се плашиш кај си денес нели требаше ск да дојдеш
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЈАС ОД ДЕНЕС ЈА ДОБИВ И РАБОТАТА ОД ДРУГА КОЛЕШКА КОЈА ШТО Е ПОВРЗАНА СО ПОСТОЈАНИ РЕПОРТИ ИСЛЕДЕЊЕ НА СООБРАЌАЈ...НА СЕКОЈ ПОЛОВИНА ЧАС...
ТАКА ДА СЕ ПОМАЛКУ И ПОМАЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ИМАМ ЗА ДРУГО,ОСВЕН ЗА РАБОТА...
ИНАКУ БОСА ДОБРО ЗНАЕШ ДЕКА НЕ СЕ ПЛАШАМ ЈАС ОД НИШТО...
ПОЗДРАВ
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pitu i mene me sardisaa...
Aj cao, ubav vikend
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
и ја имав малку потешкотии со идивидито али се опраи мош на гурање пали деновиве
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
taman ke se logiram..i ako vlezam na edna tema...na druga me isklucuva...pa moram jovo na novo da se logiram....a logiranjeto bavno odi
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Idividi zeza i kaj drugi..neznam sto e problemot
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16811682168316841685 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |