|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 177> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogledni se vo ogledalo
ako si ubav,treba i ubavo da postapuvas ako si grd,nedostigot na prirodata treba da go ispravis so blagorodnosta... BIJAS |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve vi za mene i vise da ne lupate bezveza, kakov sum ja u stvari :" - Golemite luge imaat i golemi mani !" e pa vise pa, me nalutivte...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-"Koga ne bi postoaele zenite dijamantot
bi bil obichno kamenche"- V.Igo |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova go rekol da vinci??????? proklet leonardo a covekot e prekrasno nesovrsen a baska e gornata alka vo lanecot na prehrana no so da kazuvam koga lugjeto umirat vo afrika i gi ranime pingvinite na juzniot pol da neuginat neka zivee mackata na leonardo Изменето од anakin - 09.Ноември.2007 во 19:33 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-"Golemite ludje moraat da ostanat golemi i vo malite raboti"-
O.De Balzak |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa sea dali znael ili ne toa e neso drugooooooooo
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be sto ste zapnale po mene !
|
|
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Zbog jedne reci covjeka cesto smatraju mudrim, a zbog jedne reci cesto ga smatraju glupim.
Uistinu moramo dobro paziti što govorimo." (Konfucije) |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-"Navistina e chovekot kral na site zivotni,
zatoa shto negovata zloba ja pominuva nivnata. Nie ziveeme od smrtta na drugite. Nie sme-podvizni grobovi"- L.Da Vinci ) |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si nesto baajagi postara |
|
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Niko i nista nece unistiti bratstvo i jedinistvo" - TITO
|
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako na hrvatski sudija se vika sudac, kako se vika k*rur ?
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E,...dosta sega..ne mi ja rasipuvajte temata....
dajte....filosofija,misli....please.. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se otvoras poleka, a ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |