|
Дали би сакале секс со членот над вас? |
Внеси реплика | страница <1 16391640164116421643 1646> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro sto.............i onaka cela vecer se pagjas nad mene.........
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ЈА РАБОТАМ НА CRNO....НИКОЈ ДА НЕ ЗНАЕ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa si ja znaes reklamata.........."cicko ....nisto od biznisot"
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci ako nemam fiskalna, togas nisto od biznisot ?
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da de ti samo prodolzi taka ama bidejki smetkata ke mi bide golema kaj tebe........ spremi si fiskalna da mi dades
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej, izvini sto te zakaciv taman pukav ti mi istrca |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zar ne ni e ubavo ?
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete si znaev jas i do koga vaka ke se menuvame, jas nad tebe ........ pa ti nad mene............do besvest?????
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaaa
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abre ne mora nishto da mi kupuvate,samo vie sakajte se i pishuvajte na tema...taka ke imam vreme i ja da napravam neshto:-))
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama jas ke davam pari poznavajki te tebe
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova moderatorov ni bidna strojnik ......treba nesto da i kupime...
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni pari sobravte ,ni guma mi kupivte:-)Izvinete shto morav nekolku postovi da vi izbrisham, ama mnogu bevte izmeshani:-)Ako ne vi e problem organizirajte se pak...po moznost bez nina1. I mene slobodno ignorirajte me za nikade sum jas:-))
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Внеси реплика | страница <1 16391640164116421643 1646> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |