![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16341635163616371638 1769> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Д О Н К А
Зборува ли? Co мене за ништо друго не зборува, туку само за тебе. ДOCE За мене, жити младос'? Д О Н К А Жими младос'! Ce' за тебе мисли, и дење и ноќе, и кога спие и кога не спие. ДOCE И кога спие... Д О Н К А А – а, се’ тебе те сонува. ДOCE Me сонува? Вистина ли, жити младос', Донке? Д О Н К А Во сонот се' твоето име го извикува. Колку пати така ќе ме разбуди! Како спиеме заедно... Д О С Е И, Донке - е - е! И –и – и! Д О Н К А Што? Д О С Е Co неа спиеш? Д О Н К А Co неа. Ta што? Д О С Е Ништо, ете, така. И, блазе си ти, Донке ! Ништо,ништо, кажувај. Д О Н К А Ќе си легнеме заедно. Мене ми сe cпиe, cпиe, a таа ми зборува за тебе, зборува, зборува, не мe остава да си заспијам. Зборува така, до ниедно време, додека не ја наваса сонот и токму што сум си слатко заспала, ќе ме разбуди. Слушам „Досе, Досе, Досе !" Д О С Е Досе, Досе, Досе ! И-и-и ! Вистина ли е, Донке? Д О Н К А А-а, тоа вика во сонот. Д O С Е И, да можам да ја чујам ! Е да сум на твое место, Донке ! Д О Н К А А, да е така, не би те совувала толку. Туку да ти кажам уште. Ке ја погледам, a што да видам: ја зграпчила пернацата, па ја гушка, бацува, гушка, бацува. Д О С Е Ја бацува ! Перницата ! Д О Н К А А-а, мисли ти си перницата, па те бацува. Д О С Е Me бацува. И-и ! Д О Н К А А-а, ама во сонот. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Imas detalen opis od Bosa + glasot...ne veruvam da ima nekoja "maana"in live
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, i glasot ne me laze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Devojce,veruvam deka intuicijata ne TE LAZE...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vall, iako go nemam videno, veruvam deka e "super"
![]() ![]() ![]() ![]() Barem taka Bosa kaza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pa se razbira deka ke zapazish ako go ima
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Veruvam ke "zapazam"super tip na sosedniot prozor
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Utre,utre,,,devojcinja..ke imam ogromna rabota,uste rabo sabajle |
|
|
|
![]() |
|
ne e vazno kako shto samo terenot da e dobar
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Умреја батко Ѓорѓија, леле,
умреја батко Ѓорѓија He e умреја од болес`, леле, тиќи умреја од лудос`: што види арно у село, мори, све сака да е његово. Видеја арни волови, мори, па сака да с' његови. Видеја жути алт'ни, мори, па сака да с' његови. Видеја арне девојке, мори, па сака да с' његове. |
|
|
|
![]() |
|
Ana, ne da go iscisti, da go izvidi terenot
|
|
|
![]() |
|
ti samo dobro iscisti go terenot mila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16341635163616371638 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |