![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16141615161616171618 1769> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
лавче од која перспектива те зјапнаа
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ете гледаш дека јас сум фината
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Nekoj me vide onaka pod oko
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pitu, megju nas kazano, na zenkive stvarno im se iska, a nie smotani mislime deka onaka se zaebavaat
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
E Bosic...JAS NE TE SFAKJAM,,,
najcesto poinaku TOLKUVAM,,
Znaci mene mi doagjaat samo gresni misli vO um...NE SI TI VINOVNA
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
e pa nie ke svatime kako shto ni odgovara nas
![]() ![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
и јас не зборам двосмислено јас точно знам што сакам да кажам ама сеа вие како ке си сватите тоа е друго
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pa mislam deka veke me ima fateno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
па тоа викам ке ја избезобразиме
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
e pa i jas mislev na zrak
![]() ![]() a i da me izbezobrazite ne e strashno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ana e fina osoba...Bosic..a nasiot nacin na izrazuvanje e "DVOSMISLEN"I po malku bezobrazen |
|
|
|
![]() |
|
Kolega,sto sum JAS...bas sakam DA CUJAM....
Do sega ne mozam da se DEFINIRAM...
Pls,konkretno...kazi mi,,,STO SUM
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ана и ја на зрак мислев....ке те избезобразиме
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
а ти демек сакаш една по една ?
на ред а ?
хе хе хе...
шо си ти ....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16141615161616171618 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |