![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16101611161216131614 1769> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А ТИ ТЕТИН ДА МЕ ВИКАШ...
![]() ![]() ![]() ![]() ХЕ ХЕ Х ЕХ
МИ ДОЈДЕ НА УМ СЦЕНАТА ОД ЗОНЕ АЏИ ЗАМФИР И МАНЕ КОГА МУ ВЕЛИ ,,ТАТКО ДА МЕ ВИКАШ,,
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
тета седи бе ја само што сварив кафе
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
taman da se vklucam....koga gledam ne mi bilo mesto tuka
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pa i treba da ne pratish lavce
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
лавче ти посматрај само
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
a tuka si bosic
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Zborete zborete jas se ve pratam
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
PITU ti gi prepustam tebe na obrabotka
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
zbog zubarke te nocima se budim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
тука сум
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
.... КАД НАСЛОНИ ГЛАВУ
НА МОЈЕ ГРУДИ
ЈА ПОЛУДИМ.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ЏАКИ ТИ КОГА СИ ПОБАРАЛ ОД МЕНЕ ЈАС СУМ ТЕ ОСТАВАЛ САМ СО ДАМИ...
ЗНАЧИ БРАТ ОСТАЈ ГИ ЖЕНКИТЕ...
ОДИ ПУШИ...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
moze pitu moze i da ne cuvash i da ne galish
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
tu jaz'k, nema veke pocit kon postarite
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16101611161216131614 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |