|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 59> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лејди
па овие мали нешта што ќи споменуваш повеќе ме прават среќна |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Realnosta vo princip ja ubiva romantikata .... ama ako veke si romanticar treba da gi sledis svoite nagoni i ubeduvanja i da se drzis do niv .... lesno e da navleces nekoj koj ne e romanticar ako ti veke si .... silinata na cuvstvata so koi ke ja iskazuvas taa tvoja romanticnost ke bidat zarazni .... bitno e kolku si spremen da napravis ..... dali e navistina toa taka ..... i sto e onaa sto se podrazbira pod romantika .... Sekogas barame organizirani veceri ... dolgi prosetki po mesecinata .... za da opiseme romanticnost ..... a nea ja ima i vo mnogu mali nesta ... kako sto se baknez na brzina dodeka docni na rabota .... ili pokrivanje dodeka spiete .... ili pogled koj ve bara vo guzvata .... |
|
Земјотрес
Сениор Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas simnuvam neba
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na tvoeto prasanje - da - bi napravila vecera - megutoa strav mi e deka sum "hendikepirana" vo odnos za takov vid na romanticnost
------------------------------------------- ne znam dali znaes da plivas ama ako ne vlezes vo vodata kako bi naucila ------------------------------------ da ne te naveduvam na nekakvo odnesuvanje! tocno e deka ima od nas (maskite) poedinci koi ke go simnat celoto nebo i site zvezdi dodeka vi se protneme vo gacickite a potoa???? ---------------------------- zosto hendikepirana koga tvojot partner ja poprava kolata nemozes da deluvas zainteresirano? problem e da prasas sto e ova a ova a tie tamu.??? |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za romatika ne e potreben samo edniot da bide romanticen, tuku dvajcata
na tvoeto prasanje - da - bi napravila vecera - megutoa strav mi e deka sum "hendikepirana" vo odnos za takov vid na romanticnost |
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali ti bi sto znam:
pokanila na vecera(ja zemam za primer vecerata) kupila ne znam cveke, del za kola, prsten, razglednica napravila vecera za dvajca so sveka go odnela nekade za da go vidi zalezot na sonceto seto ova i drugo na romanticen nacin BIDI ISKRENA |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗА vili2121 РОМАНТИЧАРОТ
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od dvajcata
|
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a od kogo se ocekuva da napravi vistinska atmosvera
|
|
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакаш да кажеш ние жените читаме од некаде?
|
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siguren sum deka ima duri nekogas pomisluvam deka mazite se poromanticni od zenite toa sto go pravime za vas ne go citame od nekoj almanah |
|
|
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
romantikata e toa sto se gleda
a LjUBOVTA se custvuva p.s. dali vi se dopagase aurorata Изменето од vili2121 - 29.Декември.2008 во 01:36 |
|
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За романтика треба само двајца во љубов и - толку. Се’ друго е само декор на нивната љубов.
Изменето од Sho-Sana - 29.Декември.2008 во 01:13 |
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
romantika ne se pravi romantikata ne e vo vinoto, sveki, tivka muzika, vecera vo ekskluziven restoran, prosetka niz parkot,aurora mesecina, zajdisonce ili nesto slicno treba da go custvuvas momentot romantika ima vo najsitnite nesta ako znaes da ja ulovis i posluzis |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |