![]() |
|
Лажење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 24> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сте биле ли излажани од некого, зошто и дали сте успеале у лагата?
Ја никогаш не сум дозволувала да сум излажѓана и да ме излажале за глупости. И сум успеала некогаш.Многу поретко да сум била излажана.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СЕ ОГРАНИЧУВАШ КАКО ЛОКАЛЕН АВТОБУС - НА ЕДНА РЕЛАЦИЈА |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Во последно време и немам потреба од лаги, тоа значи дека проблемите се решени и се си доаѓа на место...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
УМЕТНОСТ Е КОГА ЈА ЗБОРУВАШ ВИСТИНАТА ДА МИСЛАТ ДЕКА ЛАЖЕШ, А КОГА ЛАЖЕШ, ДА ВЕРУВААТ ВО ТОА ШТО ГО КАЖУВАШ.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum gospodar na lagata, sekoja laga sto ke ja stvoram e moj podanik...dur ne me zaebe...
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ti iskreno lazhesh!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
АКО ПРИЗНААМ ДЕКА ЛАЖАМ, ЗНАЧИ СУМ ИСКРЕН.ШТОМ СУМ ИСКРЕН ТОГАШ - НЕ ЛАЖАМ.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sekogas lazam
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
KOJ KAZUVA DEKA NIKOGAS NE IZLAZAL VO ZIVOTOT TOJ LAZE.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ZAVISI KOJ TI GI DIKTIRA PRAVILATA ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
LAGATA E POTCENUVANJE NA TUGIOT UM.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Nesakam lagi isto kako sto nesakam
bolni vistini tresnati vo lice. Sekogas za se ima vistinsko resenie. Изменето од inessX - 26.Февруари.2008 во 16:22 |
|
![]() |
|
УШТЕ МАЛКУ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ СЛАДОЛЕДИТЕ, ПА НЕКОЈ ЌЕ СИ ИМА ЗАНИМАНЦИЈА...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sekogas lizam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |