|
Жените дефинитивно одат по парите! |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ja sum siromav...aj da viis dali sme usrameni
Ja pecalam na babi, a setam so mladi... Изменето од zbunet - 12.Ноември.2007 во 10:37 |
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izlitena tema e , edno site devojki / zeni se jaki na zbor i polni so moral a slikata po makedonskite gradovi kazuva drugo.
Niz Bt Grcite so pivski mevoj gi kleckat najubavite devojki , Prilep ako ne si baraba i mangup tesko do lokalna devojka itn.
Pari mene licno nikogas ne me raduvale , najverovatno deka si gi imam sama i ne mi trebale , sum imala i bogaaaati deckovci a i sredni . Siromav nikogas , nekako tie maski se usrameni i ne se istaknuvaat dur ne se vrabotat i zarabotuvaat sami ama ne e do devojkite , do niv samite e, se kochat na nekoj nacin.
Imat edna stara pogovrka - srekata so pari ne se kupuva!
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj gi snema zenskive za temava ?
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има секако и такви, кои гледаат на материјалната страна во секоја врска, посебно помладите девојки, но не сите такви. Ама како што би рекле, некаде во во јужните краеви на земјава, од кол на кол, на крајот колот у дупот.
Изменето од Ateist - 12.Ноември.2007 во 09:09 |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvinite sto se priklucuvam vo ovaa diskusija no samo ke kazam edna izrekaod ,,VUK KARADZIK'' --,,SVE SU ZENE K*RVE OPROSTI MAJKO ALI I TI SI ZENA".
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na koj i e vo pamet sega da zgotvi, da ispere, rani da previe ?
Sega im e u pamet kaj da izleze i so kogo da se opasa |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..NE SEGA BILO 21 VEK..TOA STAROTO NE VAZELO....A ZA SLEDNITE GENERACII ..KE SE IZBORELE USTO POVEKE...ZA NEZNAM STO...(IZGLEDA GOLI KE SETAAT..ILI..NEMA DA IMA ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma da se zapalat kako vesterkite u sredniot vek !
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve to treba streljati....k**vista...!!!taka..?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama posle koa ke ja nacekaat ( znaete koi ) pa redenka od iznenaduvanja koa ke dozivee, neka ne se zali ili da bara nekoj da bide osuden. Neka raboti u diskont p**ka i majcina ili na tezga, a ne site zinale so toa pickistata za lesen zivot, manekenki da bile, svetot da go prosetale, k*rovi od sekakvi rasi da probale so romanticni primesi, ma sve otislo u k*rvarluk. Porano imase k*rvi i prostitutki, sega ima samo sovremeni zeni so moderni svakanja i so razlika u tarifa... - Pa sto ako smenila 300 k*ra, toa e sega normalno i ona ima svoj zivot...- Da e pameten, iskren, zgoden, so svoj biznis...opstorasirena prazna ideologija na ljubovna karikatura, ako e toa ljubov i gomnata ke se jadea... |
|
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem bez pari ?!
|
|
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas mislam deka zenite odat po parite...
Jebi ga....siromastija e. Mislam deka nemame nikakvo pravo da gi osuduvame. Koji sme nie da osuduvame nekogo, da ne sme mozebi bezgresni. Tolku zloba, smrt, ratovi i ostanatite sranja vladeat niz svetot, kriminalcite upravuvaat so svetot...a nie gi osuduvame jadni zeni koji nemozat rabota da najdat, pa se okrenule da barat pari preko grb na mazite. |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zenite polesno pecalat. Sega ne samo sto treba da znaes angliski, kompjuteri, do 25 god. starost, tuku treba i da si zensko
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |