![]() |
|
Жени ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Автор | ||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...znam darling, tebe ti kazav deka znam deka ne si od Skopje, zatoa i ti kazav taka... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
не се сите форумџики од скопје
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...gentleman-stvoto e izmisleno poradi pokrivanje na nespretnostite i prirodnata inferiornost sto ja imaat zenite, ama ne nasekade...vo nekoi drzavi zenite rabotat mashki raboti, samo kaj nas kilavite Skopski Princezi generalno...NEMOZAT ONIIIIIIIIIII TOAAAAAAAAA...hahahahahaa
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
изи јас одам по тебе,... ти одиш по мене... или заедно одиме по форумов ??
![]() ![]() па очигледно типов нема храброст да го каже ова во лице на некоја женска... па мора преку интернет... ![]() кХм ! кој кажа дека не не бива женските за возење... сакате мајка ми да ве повози... па да видите што е тоа право возење,... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
не се согласувам со текстот...уствари добро...освен со тоа за возењето...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Hehehe.. Mora da e mnogu ogorcen Toj sto go napisal postot. Za zal voopsto ne me navredi, nitu naluti. Go zalam kutrickiot sto ne uspeal da svati koja e poentata na vrskite i koi se pricinite za ljubov. Da doziveel bar ednas ljubov, ke znaese kolku e apsurden negoviot post ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
more stvarno ... i jas ke zabegam sega ... imam eden prijatel koj e dobar mehanicar ... i toj vaka go naucil motorot ... cilindarot bil - zena klipot - maz znaci vo eden motor ima cetiri zeni i cetiri mazi ... inaku brat ... toa maslo sigurno e dobar za menjachot ... i sekako deka ima vrska so zenite ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
Маслото за автомобилски менувачи ПП 90 се наменето за кутии од механички менувачи како и за диференцијални менувачи........... sega skroz izbegav brat hahahaahaha |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
zdravo brat ... izleze od temata ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
za da ni bidi ubava i koga ke ni tekne da i go potkrenime suknjiceto da i gi turneme gakickite i da se klesame ko zajaci
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
|
blagodaram na komentarot ... sepak da se koregiram malku ... ne mislev toa da e vo negativna konotacija ... stalno spremna mislev sosema nesto drugo ... nema nisto loso vo toa ... zenata stalno da e uredna ... iako e doma ... za zal ... nie mazite sme mnogu pobatal ... vo toj pogled ... ama temata e za zenite ... i ne sakam da izleguvam nadvor od temata - zeni ... |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
A ja vikam deka zenite se sovrsenstvo, no se premnogu ... za toa navistina da go svatat
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Vikaat...zenite se zlo-bez koe ne se moze...?????
|
||
![]() |
||
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
|
MNOGU MALKU IMA ZENI VO VISTINSKA SMISLA NA ZBOROT....ZENATA E MAJKA,RABOTNICKA,DRUGARKA PARTNERKA NO I ZENATA E DROLJA,LISICA,PODMOLNOST,NEZABORAVAJTE ZA ZENATA PAGAAT I KRALSTVA........ |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |