![]() |
|
Коментари и забелешки за игрите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ajde nemoj ,val be,...a,shto toa te uvredilo ,..i toa dlaboko,...aj kazi mi ,..a i drugite da vidat,....ili jas ne ,..sfakjam,...
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Brza,te sledam so komentari,koga vekje nikade ne si se pojavil da "igras"neznam sto voopsto komeniras ovde kaj zabeleski ????Zatoa e podforum razno,zatoa nekoj gi narekol igri...a ne zamaranje,sfakjas???
Ne e celta na Moderatorot da te brise,bas sakam ova da ostane,....da citaat drugite kako umees da navreduvas i omalovazuvas....ne se raboti za imanje ili nemanje na intelekt,ne mora nekoi ovde da go dokazuvaat ona sto go nosat sekogas so sebe...
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ako ostane ova,...si go secham,....ama,za sekoj sluchaj ke go memoriram,.(vo original,...so site tochki)..pa,pak ke go vidite,...a i nekoj drug,...za da vidii na koj se mu dale ,..guma,...! |
||
![]() |
||
![]() |
||
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
|
misica, znaci nie so gi igrame tie igri sne serkovci vo boja
Изменето од branefatboy - 02.Октомври.2007 во 12:24 |
||
JOIN THE FAMILY
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Alekta,Misica,nikoj ne Ve nateral so sila da citate ili pa vo krajna linija igrate na nekoi od Forumskite igri,ako e za vas..sranje u boja,za nekoj e zabava i opustanje,imate milion temi kade veruvam ke se najdete sebe si...pa slobodno komentirajte kade sto Vi e mestoto...posto ovde ne Ve naogjam za zal
|
||
|
||
![]() |
||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
![]() ama ona azbukite toa ti e sranje u boja
![]() |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Мене мозокот ми вергла, ама тешки поими ставате
![]() ЌОН - - н ![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Brza jas sekoj den citam crna hronika , ama toj gangsterski klan od juzna Amerika prv pat go procitav .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
|
koj be toa pleme go stavil?,...moite se opshti poimi,...da chitate samo vesnici,..ke znaete,..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Многу тешки зборови ставате на СОСТАВИ ЗБОР, по енциклопедии да не барате..најтешка игра...
![]() на пр... јхњхсавѕсф8ње Племе у африка може малку полесни зборови, има тука и мутав народ ![]() |
||
![]() |
||
|
a,ti si,..izgleda ,......zleainacn (n),...pa ,drugite ti se krivi,..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
почна да играа едниот ама ми изгледа дека тој е рустрирафан (Ф) |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Ne im se zamara mozok Djaki,povekje od jasno....
Veruvam deka povekjeto sakaat relax igri za opustanje,dosta ne zamaraat na rabota,uste sostavi zbor mi fali...........
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |