![]() |
|
ПОСТЕЊЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 50> |
Автор | ||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
|
Престанете со лични коментари - вратете се на тема.
ggstefan - малку внимавај на начинот на обраќање кон членовите. Темплариус - омекни го малку тонот, ќе добиеш опомена инаку. |
||
Do what is right, come what may...
|
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
Vo ovoj slucaj bikot ne e vo arena a ti si sam i daleku si od matador za takvo nesto treba znaenje i hrabros sto ti ocigledno nemas .... ostavi ja marija na mira taa e ovdeka star clen i e tuka za da diskutira a ne nekoj kako tebe da i se dodvoruva hahahahahahaa e more "gospodine" |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
ggstefan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 266 |
|
epa sto tolku ripas togas, koga jas i ti se slozuvame! ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
|
||
![]() |
||
ggstefan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 266 |
|
za temp,
dobro, gledam kolku e casot, i deka kako bikovite vo spanskite areni i ti ke zavrsis ranet i iskrvaren, a gledam ima mnogu drugi sposobni matadori ovde, pa ne ke te raskrvuvam ponatamu. za maria, dusicke, mozes li da napises eden post vo koj ke pokazes sto ti e tebe jasno? gledam celo vreme nesto ne ti e jasno. me interesira cisto onaka. jas zboruvav za masovnoto pomodarstvo i falbadzistvo pri navodnoto postenje na politicari, funkcioneri, peaci i koj se uste ne vo drzavava. mislis li deka taa praksa e ok i deka odgovara na nacinot na koj gospod bara od nas da postime? |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
Masovno postenje e postenje na odredena grupa, dali e hristijansko sigurno deka e, moze eden da ne razbira (kako vo slucajot ti ) ama milioni ne veruvam... Inaku dobro e dodeka go gledas bikot kako e zabrevtan nemoj da se sluci da go poglednes odozgora (na rogovite) ili odozdola (pod nozete).... ![]() |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
temp, oladi covece, te gledam na site temi si se zabreftal kako podiven bik. ako imas nesto da kazes na komentarot, kazi slobodno, bas sakam da te cujam.
bi me interesiralo dali ti mislis deka masovnoto postenje e super hristijansko? ke me zacudis ako go kazes ova, a se pravis vernik (bilo kakov!) |
||
![]() |
||
|
A ti ako citas biblija misli deka pravilno postis ... abe idi begaj tamu i ne se zanesuvaj tuka, nikoj ne posti pravilno i nikogas nema da posti pravilno a znaes li zosto bas zaradi tie kako tebe sto non stop solat pamet .... |
||
Give me your secrets
||
![]() |
||
|
dali si zadovolna so odgovorot? |
||
![]() |
||
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
|
Tije sto pijele so tebe makijato i sto pusele cigareti ... a voedno i zderele ONI NE postat. A toa e nivno!!! ... oni koi spijat dodeka tApne .. i toa e Nivno! a ima sto postat POSTAT!!! znaci sekoj za sebe ![]() |
||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
Јас лично познавам луѓе, Чеда на ЉУБОВТА и МИРОТ Божји, кои ден и ноќ нејадат ништо во радосно очекување на Светлиот ДУХ БОЖЈИ и општото појавување Христово! Ова сум го приметил одкако скришум ми беше укажано од еден многу внимателен познаник (кој не е во заедница со ними). Тие луѓе инаку постот го држат во тајност и не се ориентираат на месеци, денови, ... туку на Господа и Неговиот Светол ДУХ ! Луѓе, на судниот ден ќе бидеме сведоци на најголемите изненадувања. |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |