![]() |
|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Автор | ||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
golem ljubitel sum na p**ka
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Аналниот отвор служи за физиолошка потреба... за сексуално задоволување си има друг “отвор“...
![]() Изменето од anastea - 30.Август.2008 во 21:18 |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
prirodno si e prirodno druze...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
oti be margarin ima vo valijant lubrikanti po povolni ceni...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
kupi za sekoj slucaj margarin....
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
![]() moze ke bide nekoj den...... inace tamo ne sum go stavil i ne znam kako e... Изменето од fiks - 29.Август.2008 во 14:17 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Jas sum probala i sum PROTIV
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
A ti si probala li? |
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
Temata e Shto mislite za analniot sex,znachi VIE ,a ne shto kazuva hristijanstvoto,muslimanstvoto i dr. Znachi sakate,ne sakate ,ste probale ili ne ste probale.
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Хај лајтот ти е контрадикторен затоа што не го дочитуваш до крај, кога би го дочитал до крај и би подразмислил малку, не би се смеел, туку само би плачел.
Еве ти го уште еднаш хај лајтот:
"Христијанството не ја ограничува слободата на сексот, туку ни поставува (здраворазумни и морално-етички) граници во чии рамки можеме да уживаме во слободата на сексот без да станаме робови на последиците кои постојат надвор од тие граници."
А само како илустрација ќе ти ги наведам и следниве реторични прашања:
Дали семафорите на ограничуваат слободата на возилата?
Дали оградата во училишниот двор ја ограничува слободата на децата да си играат и на автопатот?
Дали Судијата во фудбалот им ја ограничува слободата на играчите?
Дали?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Aнгеле јас само ја следев твојата аналогија, бидејќи никаде во книгите по билогија и анатомија не пишува дека устата служи за бакнување, колку што аналот служи за секс. Но, сексот не се задржува само на гениталиите, туку има тенденции да ги опфати и другите делови од телото, така што излишно е да се наведуваат непотребни аналогии. А за хај лајтот: не ограничува, ами поставува граници... Толку ми е контрадикторно, што дури ми иде да се смеам и плачам истовремено. Но, за контрадикторностите на религијата и апсурдите, на друга тема ![]() Изменето од doriangray - 27.Август.2008 во 13:44 |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Не е грев устата да ја користиме за бакнување затоа што тоа е улогата на усните - да бакнуваат
![]() ![]() Погрешно си го цитирал мојот highlight, тој целосно вели вака:
Христијанството не ја ограничува слободата на сексот, туку ни постасвува (здраворазумни и морално-етички) граници во чии рамки можеме да уживаме во слободата на сексот без да станаме робови на последиците кои постојат надвор од тие граници.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
ShmIzLi4kA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
|
definitivno golemo NE !!! problem imam sto deckomi mn saka i mn pati trpam...ama 10000 pati NE !! boli !!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |