![]() |
|
Журка кај мене !!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718> |
Автор | ||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tuf!
Taman ti kupiv edno BMW M3, Sterling Grey over Black Leather, 6 speed, 18" wheels, Harmon Kardon stereo with cd, Xenon headlights, Sunroof, heated electric seats full leather, Brushed aluminum interior trim. Excellent condition , adult owner no alterations or track use. 30k miles. Showroom condition.
Ama, ako go nejkes, ke ti go zamenam za Golf! |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
Da mi kupis Golf 5 GTI, zolt so dve vrati i ti vo nego sednata !
|
||
![]() Come on and be my little good luck charm - |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Aj kazi sto da napravam za da te raspolozam?
![]() |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
JOK ne mi e ic, ama ic !
|
||
||
![]() |
||
|
Nemoj da patis, Zlaticko! Ete, cel den na tebe ke mislam, ako ti e toa uteha!
![]() |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
Da ne ispadne samo mnogu meso ima... nemozam da jadam... me boli stomakot
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Де де папучке, се работи за кременадлички, бутчуња, батачиња, кобасици ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
svezo......... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
Hehehh poleka mi se razjasni za kakvo "meso" da si poneseme...
![]() |
||
![]() |
||
|
E sega mi se skrsi filmot........... ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Dupcek ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
jas ke dojdam so baldskata bomba e
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Жалам што нема да бидеш таму ама здравје мила..
Бај д веј јас ке дојдам со една другарка моја ( бонбона ) И нема пипање, занесување оти скара ке ве направам сите.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Jas ne doagam!
Vaka ste mi mnogu simpaticni! Moze da vi pratam edna flasa vino, za pozdrav!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |