|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 55> |
Автор | |||
xman
Група Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
oops, ja mislev fizicki kako da proveris:))
|
|||
xman
Група Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
monitorot ti e vrzan na grafickata, a definitivno imas so nea problem i toa so ladenjeto. i jas imav takov problem i od koa go iscistiv ladnikot na grafickata se e uredu |
|||
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Неонката трепка Регистриран: 28.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немора само да се кулерите него цел хардвер... тука ти спаѓа и прашината која гарантн ја има на кило кај процесорот испод кулерот, прашината на куќиштето, прашината на матичната и прашината во слотовите на рамот... Инаку Dark немора секогаш да го јави тоа во Control Panel Најдобра проверка е: десен клик на My computer >>> Menage >>> Device Menager и разгледај таму што ти фали или што не ти фали од десната страна ти ги дава сите уреди... Исто така ако ти е инсталирана графичката т.е. драјверите да ти се инсталирани, можеш и таму да ја видиш што графичка ти е Everestot и не е за многу луѓе, зашто често тие што не знаат да го работат ги зезнуваат своите компјутери... Пример (за поголема слика, десен клик и open image): Изменето од iNeOn4e - 06.Мај.2009 во 10:57 |
|||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
EVEREST Ultimate Edition симни ке ти каже иначе драјвери кога инсталираш во Contol Panel треба да има икона од Nvidia ATI ...
|
|||
TheRock
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a znae li nekoj da mi kaze kako da vidam na kompjuterov sto graficka karta koristi. Znam da gi vidam ostanatite raboti kako sto se hard disc, procesor, ram memorija, ama ne znam kade da ja najdam grafickava. Aj koj znae neka pise. pozz
|
|||
debar_girl
Нов член Регистриран: 05.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako mozam da spojam pesni ?????
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа сигурно е нешто харверски проблем, оти штом не се решава со формат и со реинсталирање на сите драјвери значи до харведот е проблемот.
|
|||
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ubavo ti kazuva covekot proveri si gi kulerite. eve jas imav eden problem go vklucuvas komot pustas winamp ili nero bilo sto ako go ostavis ne se resetira ali ako pustis nesto se resetira odma i posle nema veke resetiranje si raboti najnormalno ali prvoto uklucuvanje obavezno za 2 min se resetira. sesto probav i ne uspeav da go resam
|
|||
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Неонката трепка Регистриран: 28.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немора да значи дека се е до форматот... Може ти дига температура пц то па паѓа видовсот... ја имаш разгледано таа ситуација? |
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
лол па се разбира дека ќе можеш , само нема да има повеќе апдејтови за хп готово со тој опративрн систем мајкрософт завршија, а ти дали ќе го користиш уште тоа си е твој избор |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene mi e piratsko XP-to znaci update ne mavam i dali ke mozam pak da koristam XP ili... |
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Готово толку а го укинаја скрос :) |
|||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па нема друга варијанта на ова , ке ги преземеш сите update оти од утре више нема да има од утре XP умира ако користиш XP
Изменето од Dark HaCkeR - 13.Април.2009 во 13:11 |
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Точно така формат само, сигурно имаш премногу регистри и системски фајлови оштетено. |
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |