![]() |
|
Серии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Автор | |||
ange ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jas sum zensko ama i pokraj toa sum zaljubena vo izzie stevens lele kolku e slatka kako agelce
![]() ![]() ![]() ne ne mi se sviga glumicata ama nekako podobar par mi se se george otkolku so aleks iako george vo privatniot zivot e gay ![]() ej znam deka dr burk ke go izbrkaat od serijata ama moze li nekoj sto znae da mi kaze so kogo ke bide togas kristina kisssss |
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Роде че се опет вратити.......... Закон ми се....
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Prison break
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
JAS VO :Dr. Derek Shepherd ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
GRAU S ANATOMY
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
ange ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
||
Ne mi smeta tvoeto islenje samo temata ne se vika "kolku gi mrazite o.c. i gray's anatomy" sepak nemam nisto protiv tugi mislenja dis gustos non disputante |
|||
![]() |
|||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||
Mene mi se OK i dvete serii,opusteni,ubavi luge vo niv!
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
![]() |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
tebe ako ne te interesira, moze nekoj drug go interesira. moe pravo e da si pisham vo sekoja tema sho ke posakam ![]() |
|||
![]() |
|||
||
tos si e tvoe pravo ama ocigledno ne ja svati poentata na temata treba da pises ako ti se dopagaat seriite a ako ne ne ne interesira tvoeto mislenje kiiiisssssssssss |
|||
![]() |
|||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
||
Gray's anatomy дефинитивно, од овие две...
а Dr. House дефинитивно ми е најдобра во последно време! О.С. ми е некако... па, да речам, плитка... инаку сите амерички серии се такви... таков впечаток имам! |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
Повеќе ми се свиѓа Scrubs одколку Grey's anatomy
![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
JAS SUM ZALJUBEN U dr.Karev
![]() |
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Добри серии у принцип, али мене лично Grey's Anatomy повише ми се допадна. О.С. ми е некако ептен ала_парис_хилтон фазон, затоа не ја гледам често.
|
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |