![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 482> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
denov e vo oln ek, ke te iznervira komsikata do vecer
da padne sneg, da bide ubavo
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
17ч. помина.Оставај компјутерот,фаќај се за мобилниот.
![]() Денес ништо веќе не би ме изненадило,само нека помине денов. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Сабота било до 15.00
![]() Кога сме кај времето 17.00, да се одлепам од монитор. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Од араванија не се умира,ќе соработубвам додека ја
постигнеш перфекцијата во спремањето на араванијата. ![]() Тукуууу утреш кујча не крепи,гледај денот да не го преспиеш. ![]() Тајмингот да ми биде идеален.До кај 14ч. да бидам дома. ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
На факултет им се извинував на тие невини суштества пред да почнам со работа
![]() Само да заспијам пред разденување |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Рецепти за араванија,препорачувам.
![]() Да ме викне да како лабараториски глушец ги пробувам обидите за да направи араванија. ![]() |
|
![]() |
|
Јуфки само во сабота.
Да смислам што да читам следно ![]() |
|
|
![]() |
|
Жалам,но дождот пред тебе го зема одморот до наредната сабота.
![]() Во доручекот ми е паметов,убаво би било утре јуфки да ме чекаат. ![]() |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Nema raat, teletinit ke ti zvine li zvone
![]() Da pitrae dozdot vaka da si se iznaodmoram barem edna nedela |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Скоро го донесов,али ова со блокадиве ќе ја одолжат работата околу снегот.
![]() Раат да ми мине денов.Дома и на топличко. ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
dosta cekas, ne bidi gotovan barem denes
![]() da padne sneg ne e loso , do vecer da se sankame
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Комшикиве сарма со најновата кошула праат,
а ајварот штом не го даваат по некоја рецепта од свекрвите ќе да им е. ![]() Туку убаво би било и второто кафе некој да ми го свари.Така ме научија. ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,,amiiiiiin,,,,od tvoja usta vo Bozhiji ushi,,,,),,,,,
,,,,aj pa ti ne se.zhali,,,podobro ti e vaka,,,barem nekoja komshivka podocna ke te povika n ajvar,, ![]() Изменето од pajser - 29.Септември.2017 во 19:23 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Твоето па нивното,или нивното па твоето...СЕ СТОРИИ!
![]() Шо не праиме,не праиме зимници.Али барем од комшилук да замириса на ајвар. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |