IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Верски тероризам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Верски тероризам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 27>
Автор
Порака Обратен редослед
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 19:26

Изменето од maria_magdalena - 08.Февруари.2010 во 13:31
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
aladin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2043
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 19:04
moeto prasanje e?

imaat li verskite terroristi potkrepa vo ucenjeto na nivnite veri?konkretno za takov nacin na borba?

jas kolku sto znam koranot ne dozvoluva takov nacin na vojuvanje.......

prasanjeto e :---OD KADE POTEKNUVA VOOPSTO IDEJATA ZA VOVEDUVANJE NA TAKVA VOJNA? vo koranot toa ne postoi!!!!
znaci li deka teroristite ,nekogo mamat???????
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 12:04

Изменето од maria_magdalena - 08.Февруари.2010 во 13:32
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 11:59
Originally posted by el_kevser el_kevser напиша:

kazimi ti koi se tie kooi masakriaa nevini luge muslimani co sreberenica 8000iljadi
koje toj narod i kakov e toj narod i koja im e nivna vera

KOI BE NEVINI MUSLIMANI, PA TIE NEVINI MUSLIMANI KOI GI BRANISH (MUDZAHEDINITE) I DEN DENES UBIVAT DECA BRE PO CELIOT SVET KAKO NE TI E SRAM DA SE LIGAVISH TUKA SO SREBRENICA< PA VO SREBRENICA VI SE SLUCI TOA SHTO SI GO BARAVTE....PA TIE ISTITE PO CEL SVET UBIVAAT NA NAJPODMOLEN NACIN VO IMETO NA ALLAH I SEGA CE GI VIKAME NEVINI...A I AKO IMALO NEKOJ CIVIL SIGURNO NE E KOLKU SHTO MUSLIMANITE TERORISTI SEKOJ DEN UBIVAAT...

Изменето од Templarius - 19.Декември.2009 во 12:01
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 00:10
Temata e "Verski terorizam...", avie s'e p[ovekje zavleguvate vo politika.

Изменето од Messenger - 19.Декември.2009 во 00:10
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
el_kevser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2009
Поени: 832
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 22:09

Originally posted by aladin aladin напиша:

http://www.youtube.com/watch?v=xapLEOm6kfo vidiiiiiiiiiii so kakvo pravoo ee ovaa zarem nee ova teror    evresjki terosrizamm nie mozeme da zboruvame od ovde sto sakame   no tie si znaat najpoveke vo kakva situacija seehttp://www.youtube.com/watch?v=gZaG96pnnEQ

prijatele znam deka boli ,no Bog moze da isprati kako kazna strasni raboti,za ona sto e praveno vo minatoto,od vasite...

znam deka me razbiras......

ke mu dojde i na toa   kraj ne se sekiraajj

i sega ti toa go opravudavas,
sto pravele   ponapred nasitee?
daj nekoj dokaz
pred da izvrsat invazija vo palestina neli imase evreii i zivee vo skolop so muslimanite   pa prasajtegi niv kako ziveea da sakaaa muslimanite ke gi ubiijaeea na sitee   evreii nieden nema se da ima

no nee toa ti kako sto mislis   

Изменето од el_kevser - 18.Декември.2009 во 22:56
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 21:57
Originally posted by aladin aladin напиша:

http://www.youtube.com/watch?v=xapLEOm6kfo vidiiiiiiiiiii so kakvo pravoo ee ovaa zarem nee ova teror    evresjki terosrizamm nie mozeme da zboruvame od ovde sto sakame   no tie si znaat najpoveke vo kakva situacija seehttp://www.youtube.com/watch?v=gZaG96pnnEQ

prijatele znam deka boli ,no Bog moze da isprati kako kazna strasni raboti,za ona sto e praveno vo minatoto,od vasite...

znam deka me razbiras......

ke mu dojde i na toa   kraj ne se sekiraajj
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 21:43
aku tolku insistiras......

tie se lugje pomraceni od zelba za odmazda........gledajki gi iskasapenite tela na svoite najbliski.........

vojnici........

bez zelba za oprostuvanje....surovi....onie koi merat OKO ZA OKO ........

koi ziveat za odmazda.......

ne plasejki se od konecniot Hristov sud,koj ne dozvoluva osveta.

no ne se 8000 iljadi........zrtvi,prijatel.......toa e laga.....vistinski se pogubeni 3500....i toa vojnici.....no ne se masakrirani.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 21:37
ti postaviv prasanje odgovorigo

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 21:35
115%20dead
Baghdad - Just one car bomb, 115 Muslims dead and 148 wounded
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 21:32
kazimi ti koi se tie kooi masakriaa nevini luge muslimani co sreberenica 8000iljadi
koje toj narod i kakov e toj narod i koja im e nivna vera
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 21:26
dobro...koi se teroristite od srebrenica?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 21:14
i srebrenica spaga vo terosrizam t.e teroristicki akt
hristijanski terorizam

Изменето од el_kevser - 18.Декември.2009 во 21:15
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2009 во 20:52
so pocit ama temata ne e srebrenica ....tuku verskiot terorizam

na drugoto e odgovoreno....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.