![]() |
|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 20> |
Автор | |
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dijana ....da ti kazam eden vic :
Mnogu sum grd
![]() |
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Spored mene mora da postoi fizicka privlecnost, megutoa sepak najbitna mi dusevanata i normalno smislata za humor!!!!
|
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
abe pa ako ne ti se svigja vednas koa ke go vidis ne bi se upustal u vrska ,osven ako ne miziz celo vreme?
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ako sme iskreni mislam site ke priznaeme deka izgledot e biten za toa prvicno privlekuvanje.E sega site imame razlicni kriteriumi za toa pa ona sto za mene e privlecno za drug moze ne e.Sepak ubavinata sama po sebe moze samo da napravi nekoj da mi e privlecen,a za da se zblizam so nekoj e za toa treba malku poveke od dobar nadvoreshen izgled
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
па едно 0,3% |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
mnogu na pocetokot ...potoa se gubi
|
|
......
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Biten e fizickiot izgled osobeno za intimni odnosi!Pa ljugje sme a ne kucinja so samo nagon! Znaci ako ti se dopagja nekoj fizicki se upusts u takvi odnosi normalno e ekstra oi bitno e taa licnost i duhovno da te oplemenuva!!!
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
ANGELA TE SAKAM...CALIGULA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
ако ако, само немој да и плаќаш на слугинката помалце отколку што треба, оти готооо че останеш без домашниот ме*ел кога ќе си на работа
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
pa mora, novi vreminja doagjaat pa mora da go menam i nacinot na ziveenje
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
се гледа дека гирл се привинкува за гламурозен стил на живот
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
ke ja zemam za maskota + k emi bide kukna pomosnicka ,,,,abe ke mi se najde |
|
![]() |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
se razbira za sto ke mu e za doma da gotvi da peri i da spie i da se zabavuva vo noknite casovi dodeka drugite spijat
![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |