![]() |
|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 34> |
Автор | |||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Мислам дека ни треба цела чета од овие....за доброто на Македонија...
![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
ја би нешто вака ама откако ќе се постројат сите кои заслужуваат да се потпрат на некој ѕид
![]() ![]() ![]() Изменето од МАРШАЛ - 20.Октомври.2009 во 09:59 |
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
Изгледа само да плачиме
![]() |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Ajde ,ajde, dosta poplaki , temata e "Sto mozeme da napravime za Makedonija" a ne " Zosto treba da ja sakam Makedonija". ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
...da,..ke bide...poleka ..poleka,...nekoj..( povekjeto!) so stapot u gazot...nekoj so....neviden raskosh...na smetka na tie so ..stapot...vo...
ama,..vaznoto e deka ...ke bide! -kad bude bilo...biche!...taka vikaat srbite. my majesty..! ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Ako site nie kako poedinci go pravime ona sto e ispravno, togas nie ke bideme mnozinstvo, a kje bide toa eden den, ako sakame vo Evropa. A poleka poleka se slucuva toa. Pozdrav i do tebe brza ! Pak ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
eehh,..taka se vika...na nekoj shto se ugleduva na nekoj shto ..ne e bash ...mnozinstvo....a,..ti vikash...da ne gledam shto pravi...mnozinstvoto...ili..."bitnata" manjina megju nego...ako sfakjash...
bidi mi i ti pozdraven ...my king! ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ne gledaj sto pravat drugite, ti pravi go toa sto znaes deka e ispravno. Pozdrav! |
|||
![]() |
|||
||
"Daj Boze site da ja sakame Makedonija i da i bideme lojalni!"
...bash taka!...site!...ama, shto vredi ako jas sum lojalen primeren ,..sovesen i rabotliv,..aha,..i ja sakam ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Menuva, se razbira. Ako ja sakame drzavata, ako sme sovesni gragjani, rabotlivi i lojalni drzavata ke se smeni na dobro. Toa nesomneno ke vlijae na razvojot vnatresnite odnosi vo drzavata, ke ima vlijanie vrz nadvoresnata politika i ke se podobri ekonomijata. Daj Boze site da ja sakame Makedonija i da i bideme lojalni! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
za mene nishto!.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
igorcence ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
||
A STO NAPRAVILA MAKEDONIJA ZA NAS PA I NIE DA PRAVIME ZA NEA?
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
||
Da, apsolutno nemav takva namera nitu pak mislev na niv koga go napisav toa. Ednostavno sakav da kazam kako mozeme da i pomogneme na Makedonija. Sekoj covek go moze toa. Pozdrav do site gragjani na Makedonija bez ogled na etnickata ili verskata pripadnost i blagodaram na site za ubavite zborovi so koi bese pozdraven mojot post! Da zivee MAKEDONIJA! ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |