|
СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 23> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаеш воопшто не ме интересира на кој политички начин го направил Груевски... политички начин е невазен. важни се промените во општеството... ако тие ви се допаѓааат е вред и не е важна политичка позадина... ќешки да сака Гјуевски Бранко да го полуди со правење македонија швајцарија.... полудувањето е невазно важена е последицата не причината Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 11:58 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште една причина плус за разобличување на сегашнава власт....Успеа во тоа што не успеал ни еден надворешен непријател, да направи милион поделби меѓу населението....соросоиди, патриоти, верници, атеисти, антички, словени .....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До маманд:
Браво - многу добар постинг. Се согласувам со тебе над 80%. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веројатно е точно она дека во политиката и во љубовта е се дозволено.
СДСМ колку и да се труди да разобличи некого не може да успее во тоа затоа што Груевски и неговите најблиски соработници полека но сигурно успееја многу успешно да им ги поткопаат темелите ’’осудувајки’’ ги за ’’комунизам’’ и така речи нема човек кој за СДСМ не вели дека се ’’комуњари’’ иако старосната граница на политичката сцена во Македонија е под 50. Ако на ова се додаде и етикетирањето ’’партија блиска’’ или раководена од ’’влашкото лоби’’ закопувањето е 100%. Груевски признале или не признале неговите противници многу успешно плива во политичките води и малку подолго ке се помачат противниците да го симнат од врвот затоа што тој мудро се одвои и од таканареченто ’’бугарско крило’’ во својата матична партија. Целиот баласт на бугаризација го префрли врз неговиот некогашен лидер и неговите соработници, а малата успешност од тој период (кога Груевски беше министер за финансии) си ја презеде на себе ( бидејки и во некоја рака беше негов успех). Бидејки во редовите на самата партија има огромно незадоволство заради невработените активнисти, не добиените позиции кои беа ветувани пред изборите, вработувања и назначувања само на луѓе блиски до една група блиска до партискиот врв полека го ситни рејтингот иако можеби тоа не е толку забележливо со анкетите но меѓу народот се чувствува и сега најчесто се слуша она- Сите се исти. Полека но сигурно во Македонија кај народот настапува апатија, безизлезност, разочараност од премногу ’’превеслувања’’ и од едните и од другите. Затоа тешко дека СДСМ ке успее во својата намера. Не заради сакањето на неговите противници, туку од умор кај народот. |
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
23. Сите играчи на ЛОТО и Спортска прогноза ќе гласаат за Б.Ц. затоа што Грујо му дозволи на Штерјо за без пари да ја купи ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА. 24. Сите посетители на Градскиот стадион во Скопје ќе гласаат за Б.Ц. затоа што Б.Ц. го изгради стадионот. Ај продолжете ја листата и дајте му поддржка на Б.Ц. во разобличувањето на владата на Грујо ... |
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Види - битно е колкав процент од целокупното население се тие 70-80% од луѓето што ти ги познаваш! На пример ако најголемиот број на пријатели ти се соросоиди - тогаш тој процент на незадоволни луѓе слободно покачи го на 100%.
Бре бре - споменици не чинат, спортски сали не чинат, субвенции не чинат, покачување плати и пензии не чинат - ама чини оваа влада да си одела за да дојдел Б.Ц. (кој ете ни се понуди да застанел на чело на отпорот -- ХА ХА, Бог да чува). Кога после 3 години ќе има избори - ќе видиме народот дали гласа за празни зборови и лажговци или на крај секој приватно ќе си го измери сопствениот интерес и ќе го даде гласот за оној од кого има најголема корист. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оки нека е така |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo pravo si, samo drugite ekonomii pocnaa da najavuvaat bavno ama sepak stabiliziranje na ekonomiite i spored nivnite pokazateli, za kratko vreme kaj niv ke pocne stabiliziranje na sostojbata.....
Kaj nas doprva se ocekuva najgolemiot udar...
I koga sme vekje kaj taa svetska kriza....Koga site pametni drzavi alarmiraa i spremaa strategii za spravuvanje...nasava "verna druzina" triese race i se spremase da profitira od krizata....I sega koj e lud a koj e zbunet....
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto si ironicen koga znaes deka site odat nazad, duri i japoncite i kinezite zasto go pisuvas taka, koga samiot znaes deka ne e istina Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 01:26 |
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I sega drugite napreduvaat a nie se vrakjame nazad...samo nekoi se zadovolni oti se vrateni nazad od strana na tie sto im veruvaat....
PS...Malku OFF....I mene seksot mi e povozbudliv, koga sum so toj sto go sakam....
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас ќе си го кажам моето
во времето кога сите напредуваа ние назадувавме тоа е неоспорен факт сега во ова светска криза сум среќен што не не водат тие кои не уназадија во време кога другите напредуваа зад ова стојам и сум среќен дека е така. сметам дека народот не е глуп и знаел да избере Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 01:01 |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а има ли некоја силна причина зошто да се задоволуваме со помалку лошото (пази да не е помалку лошо) Изменето од Анастеа - 28.Август.2009 во 00:58 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pazi vo tie 30 da ne go ispustis "vojvodata", "bratot", Lambe, Vojo, Daravelski i takvite kako niv....siguren sum deka za nekolku godini i novava "pastirska" ikona ke zastane vo redot na istroseni vmrovci....kako sto pravite so site dosegasni....
|
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa Momce Makedonce...vo uslovi na svetska kriza na se gradat sali, spomenici, ne se furaat reklami 24/7, ne se rasfrlaat pari za sekakvi gluposti, samo zatoa sto "TAKA PISUVALO VO PROGRAMATA" ....
Tuku da ne go videl nekoj Trajko Slaveski...
gukna dva zbora za toa deka vleguvame vo sigurna recesija....i go goltna pomracina...
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |