|
Предложете филм |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 25> |
Автор | |
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ви се гледа најдобрата мистерија/романса, ви го препорачувам Вртоглавица (1958), со Џими Стјуарт и Ким Новак. Режија - се знае- Хичкок. Го гледал некој филмот?
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Истиот би го предложил и јас. Филм кој едноставно мора да се гледа! П.С: До модераторите - некако премногу слични теми има за предлози, пофалби, препораки, наслови на добри филмови... Потсредете малце, ептен е збунувачко, да не знаеш кај да пишеш. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo shto go izgledav, filmot e dosta dobar...i tazen...i realen. |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
War Games 2 - dead code
Stargate 2 Continium 305 The List In Bruges |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Donna_ocean
Нов член Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I am the legend
august what heppends in WEGAS amepikan pie braveheart patriot Ocean eleven...nejbolji 21 step up 2 mad manye save the last dance hot chick white chick hitten by the sea sibirski berber (ruski fil ali mn dobar) i know what you do last summer |
|
donnnaaaaaaa
|
|
Donna_ocean
Нов член Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WANTED
|
|
donnnaaaaaaa
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najiskreno i najtoplo go preporacuvam filmot "requiem (rekviem) za eden son..americki..ali ne e ligav..nego na momenti komicen,na momenti strasen,na momenti ti se place,na momenti ti doagja da urlash..Filmot e zakon..gledajte go pa ke zboruvame..REKVIEM ZA EDEN SON
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The Island so Skarlet Johanson
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу, некои од нив можат да се видат само на филмски фестивали, а таму каде може да настане забуна поради постоењето на повеќе истоимени филмови наведов год. на продукција или глумци:
ТРЧАЈ ЛОЛА ТРЧАЈ (германски) ПЕСНИ ОД ВТОРИОТ КАТ (шведски) ДЕНОТ КОГА СТАНАВ ЖЕНА (ирански) ЗАБИ (италијански) НИРВАНА (италијански SF со Кристофер Ламберт) ХАМЛЕТ(2000) (САД) СТРОГО КОНТРОЛИРАНИ ВОЗОВИ (чешки) ПРОФЕСИОНАЛЕЦ(Портман&Рено) (САД-Франција) МАТРИКС и МАТРИКС 2 (САД) НОЌ НА ВЕШТЕРКИТЕ 4(1988)(САД) АМЕЛИ ПУЛЕН (француски) ПЛАЖАТА (САД - Британија) ТАНГО БУКВИ: Пред да си заминеш кажи ми каде одиш? (Аргентина) ХУЛК (2003) САД ИЗГУБЕНИ ВО ПРЕВОДОТ (САД) ФАУНОВИОТ ЛАВИРИНТ (шпански) |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фауновиот лавиринт EL LABERINTO DEL FAUNO(2006) - шпански филм - драма со многу елементи на митологија и фантазија во времето на Франковата Шпанија во текот на втората светска војна.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fracture-Entoni Hopkins
Prestiz
Iluzionist
Premonition-Sandra Bulok
Perfect stranger-Halli Beri
Number 23 -psiholoski triler-Jim Keri
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onaka za onie so sakaat lesno filmce za mladi..John Tucker must die e super,a isto taka What happens in Vegas so kameron Diaz i eston Kacer-epten otkaceno filmce,a i novo..
|
|
*Stella*
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden od podobrite filmovi sto sum gi gledala a ne ste go napisale e Match point so Jonathan Rhys Meyers i Scarlett Johansson
|
|
do you trust me enough,to tell me your dreams?
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com./watch?v=m8R9GiLImSw&feature=related
Prikazna od zapadnata strana - prolog - klasika |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |