![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141516 |
Автор | |
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Непријатели имам вишок,да не сака некој да му позајмам?
![]() |
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
pa jas licno si znam moite neprijateli i gi imam izbriseno od karta...sega ziveat ama ne se zarazni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
inace curo jas sum cupe ne sum dete i na koj prasanje sakas na to odgovaraj ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Nesto sto nikogas nemozes da go kazes so sigurnost ...... Nikogas neznaes dali prijatelot ti e navistina prijatel ...... i dali neprijatelot ti e navistina neprijatel ......
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
кој би ме сакал?
![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
pa, samo toa i e so vrska, bidejki ostanatite se -bez vrska!
![]() |
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
,..ногу прашање бе дете,..
ај едно ќе одговорам,.....непријатели ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
eh decki ajde sega bidete iskreni...
-sto imate poveke neprijateli ili prijateli? -dali gi znajte vasite neprijateli? -dali ste se borele so vasite neprijateli? -sto mislite za podmukli raboti? -kolku ste bliski so vasite prijateli? -kolku veruvate na vasite prijateli? -prijatelite vasi dali za stalno vi ostanuvat kako prijateli? -dali gi predizvikuvate vasite neprijateli? -zosto imate neprijateli? Изменето од anastea - 02.Март.2009 во 00:21 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141516 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |