|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 51> |
Автор | ||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеш ли замислена дека, баш луѓето кои немаат што да изгубат,поточно оние чија репутација е веќе урната....не можат да многу да лажат? За што веќе Бранко ќе излаже....? Ако внимателно слушаше, тој зборува како човек кој нема што да изгуби, оти веќе ништо не може да бара... Освен што ќе може одлично да го разоткрие Грујо??? Грујо напротив, има многу да изгуби... и баш заради тоа.. јас многу би сакала тие двајца да се соочат, па да видиме, кој како ќе ги одбрани своите дела! Зарем не те копка да видиш како човекот кој го поддржуваш и кој ја имаше власта 5 години, претендира на уште 4, како тој ќе ги оправда своите дела...директно соочен со својот противник? Зарем не те копка да видиш со колкав интегритет располага Грујо, со кои вештини, со кој морал???? На прес конференција или на ТВ Сител не можеш многу да видиш драга моја, режирани и напамет научени се речениците...само во живо со противникот...па јас мислам дека поддржувачите на ВМРО треба најсилно да навиваат за поканата на Бранко за дуел... Дека Бранко ќе избега....да бидеме искрени, Грујо не му е ни до колена за ораторство Изменето од Kali - 16.Мај.2011 во 09:08 |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бранко го повикува Никола на ТВ дуел.........
Ако Груевски прифати.... тогаш овој Црвенковски
сигурно ќе избега ќе се сокрие.... па, повторно ќе треба да
го молат да се појави...исто како што беше за ...избориве.....!!!
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И можеби (ќе) е пресреќна..АКО и САМО тоа (и) е замаглено ..кај неа
Изменето од novace - 15.Мај.2011 во 23:35 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Онака малечка Рада сама и осамена на бината ...
толку виде ... 60 ооо ..... верувам дека од возбуда ...
наочарите и беа замаглени ......
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааа им зголеми 2 000, односно им намали 55 000 . |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе види вака...може не се изразив најдобро...
Ама бидејќи ИЧ не му верувам на Грујо, па така по автоматизам припаѓам на спротивниот табор...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мамад ... таму бе петнаесетина илјади луѓе............ ете колку му скандираа......
....Ќе видиш утре во Охрид што ќе биде ..... скандирањето ќе се
слушне дури овде во Скопје .....
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не ти верувам тебе ...дека ТИ му веруваш на ..оној.... !!!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па веројатно сите тие таму кои скандираа Бранко, Бранко веруваат во негови зборови. Впрочем тој на нив и им се обраќаше. Сега останува да видиме колку ќе скандираат Никола, Никола |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас му верувам бе....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мора да победиме и ќе победиме зашто ова лудило мора да запре. Затоа што ова што ни се случува не е нормално. Затоа што овој народ заслужува подобро. Заслужува извесност, сигурност, заслужува иднина. Ќе победиме не зашто СДСМ мора да биде власт, туку зашто само СДСМ и оваа коалиција ја имаат силата да го прекинат овој кошмар, да ја вратат државата на правиот колосек, да ја придвижат Македонија напред.“,рече лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски.
Ова ли се тие ...тешки зборови ... ???
Ова се само празни зборови ...повторувани по кој знае кој пат...
од сега веќе ...празноглавиот Бранко....!!!
Го гледав и приметив дека е навистина видно изменет ...
човек со празен поглед...човек кој дава напор..ама безуспешно...
човек кој знае како ќе помине на изборите..... му остана само уште
по некој празен збор... лажен збор.... кој иако ги изговара ..сам не си
верува во тоа што го кажува......!
Каква иднина може да не очекува од ..една продадена душа ...
како што е Црвенковски .... ???
Незнам само уште кој може да поверува во овие излитени зборови...!!!
|
||
robert 22
Група Регистриран: 28.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
^ Персеј другар, ако бране не беше сигурен во поразот, он и самиот ќе си се кандидираше, ама го увиде уште кога викаше како циганче на цреша, избори избори, ја бутна рада по вторпат во огнот и ќе соли сеа памет на тие неговите, е ја да бев ќе тепавме....
|
||
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие уште не се свесни дека ги прави мајмуни за свој најтесен личен интерес. Јас не знам со кој ум мислат дека со истата понуда, која од авион се гледа е катастрофална, нема да доживеат пораз по шести пат?!? Да не збориме за ТРАГИКОМЕДИЈАТА како што е скапаното месо за поткуп на Ромите, но и за решеткастите академци во ликот на изборни чувари, канибализмот на Заев за партиските вработувања и слични перверзии. Меѓутоа, Бранко е свесен за претстоечкиот пораз и затоа главната цел сега на изборите му е Македонија да ја оцрнува до крајни граници. Изменето од Persej7 - 15.Мај.2011 во 22:32 |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене чинам....воопшто и не ми треба некаков си ЈАВЕН дуел да гледам.!?.
За да знам ...КОМУ ....ќе му го „доверам„ својот глас
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |