![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 74> |
Автор | |
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DA MEGUTOA TREBA DA SE IZMERI GRNCETO ZA DA SE NAJDE VISTINSKOTO KAPACE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
![]() |
|
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
hahaha,da lesno e da kazes deka si necija "srodna dusa",no mnogu e mala verojatnosta deka ke uspees da go dokazes toa,neli?
![]() Изменето од Najmila - 27.Април.2007 во 12:54 |
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Za srodna dusa ja tretiram sekoja onaa sto frla kesa so gubre od balkon
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Ke gagjas dobro i ke pogodis u centar kukle . . . Nemam promasaj do sea da znaes . . . Pozdrav |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
sigurno ima mnogu srodni dusi so nasata ako e samo edna golema e verojatnosta da se promasi
|
|
![]() |
|
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
veruvam vo srodna dusa,definitivno!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Сродната душа ја најде во моментов.А за секое грнче јас сум твоето капаче
|
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
ЗНАЕС ДЕКА МОЗЕ ДА ПОСТОИ ТОА...ЕВЕ ПР.ВО ПРЕТХОДНИОТ ЖИВОТ ПРЕД РЕИНКАРНАЦИЈА МОЖЕБИ БИЛЕ ДРУСТВО ПА И СЕГА ПОСТОИ ТАКВО НЕСО.........
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja tretiram za drugarka mada toa e jak zbor, samo ako nemam sansi kaj nea ili ne mi se svigja, a ostanatite...
![]() |
|
![]() |
|
Deka postoi srodna dusa-postoi<samo koga i kako ke ja najdes ne zavisi od tebe...Kako rekle starite:"Za sekoe grnche,ima po edno kapache..."
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Definicija za drugarstvo e : Merak so prepreka !
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ауу да ама ај оди имај врска со другар!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Moze! Duri i pocesto se slucuva drugar/ka da ti bide srodna dusa otkolku devojka/decko
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Нормално дека може.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |