IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 79>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 23:25
na  ova ne moze drukchie,..otkolku da ti tresnam nekoja uvreda,...ama ,ajde,....

a, be ,...ako si pameten ke sfatish shto saka nekoj da ti  da ti kaze,...a, ne ,...ako nemash neshto pametno da kazesh ,...samo toa go povtoruvash!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 23:18
И повторно лупаш зборови безврска
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 23:14
,...na toa si trebalo da midlish vo pochetokot,...a ne sega koga ti doshlo do ,..."koska"!,....zatoa , sega  ke si ,...amputirash neshto,...ako sakash da ,..preziveesh ,..mislam ,...kako chovek!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:36
Не го шири твоето искуство во потклекнување со други кои имаат гордост и патриотизам.Задолжително ли е да се влезе во НАТО па да мора да се продаде своето национално обележје?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:27
 "Za da imame dostap do EU i NATO nie treba da podklekneme na Grcija i da gi prifatime nivnite uslovi za promena na imeto Makedonija.Samo taka ke bideme primeni i ke uzivame site kako evropski drzavjani.Ne e bitno imeto.Ne me interesira mene kako makedonec kako ke me krstat.Ne e bitno kako ke ne vikat vo svetot ,dali makedonci ili makedonija ili nesto drugo.Bitni sa parite ,golemite evropski plati ,evropskiot standart ,ubavite novi lesni koli i golemite kuki ,odmorite vo Grcija na grcko more i t.n.Zatoa spasot e samo vo promena na imeto i pod hitno vleguvanje vo NATO i EU. "

retko pameten chovek,...na ovie prostori !

a,ako ,nekoj posere neshto,...odma neka si go stavi vo ,..prvo lice mnozina,....za da ne se zamaram mnogu,....so nego!намигнување
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 17:26
Originally posted by Ahmeti Ahmeti напиша:

Originally posted by oon oon напиша:

ЕВО НЕКОИ МАКЕДОНЦИ ЗА ЖАЛ КАКО МИСЛАТ ДА ВЛЕЗАТ ВО НАТО И ЕУ,ПОСТИРАНО ОД ЕДЕН ВЕБ САЈТ.    Za da imame dostap do EU i NATO nie treba da podklekneme na Grcija i da gi prifatime nivnite uslovi za promena na imeto Makedonija.Samo taka ke bideme primeni i ke uzivame site kako evropski drzavjani.Ne e bitno imeto.Ne me interesira mene kako makedonec kako ke me krstat.Ne e bitno kako ke ne vikat vo svetot ,dali makedonci ili makedonija ili nesto drugo.Bitni sa parite ,golemite evropski plati ,evropskiot standart ,ubavite novi lesni koli i golemite kuki ,odmorite vo Grcija na grcko more i t.n.Zatoa spasot e samo vo promena na imeto i pod hitno vleguvanje vo NATO i EU.

Bas na ovoj makedonecot sakam da mu cestitam za relanosta. I ti oon treba taka da mislis i site drugi makedonci treba taka da mislat za dobroto na FYROM.

Jебига само ваков гулаб може да и направи нервен слом на мува.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 17:08
Originally posted by Ahmeti Ahmeti напиша:

ЕВО НЕКОИ МАКЕДОНЦИ ЗА ЖАЛ КАКО МИСЛАТ ДА ВЛЕЗАТ ВО НАТО И ЕУ,ПОСТИРАНО ОД ЕДЕН ВЕБ САЈТ.    Za da imame dostap do EU i NATO nie treba da podklekneme na Grcija i da gi prifatime nivnite uslovi za promena na imeto Makedonija.Samo taka ke bideme primeni i ke uzivame site kako evropski drzavjani.Ne e bitno imeto.Ne me interesira mene kako makedonec kako ke me krstat.Ne e bitno kako ke ne vikat vo svetot ,dali makedonci ili makedonija ili nesto drugo.Bitni sa parite ,golemite evropski plati ,evropskiot standart ,ubavite novi lesni koli i golemite kuki ,odmorite vo Grcija na grcko more i t.n.Zatoa spasot e samo vo promena na imeto i pod hitno vleguvanje vo NATO i EU.

Bas na ovoj makedonecot sakam da mu cestitam za relanosta. I ti oon treba taka da mislis i site drugi makedonci treba taka da mislat za dobroto na FYROM.

Заврши ли со серењето по форумов..Ај сега стави сапун во уста и почни да мрмлаш, да си ја испереш устата од гомната...

Изменето од Vladimir88 - 30.Август.2008 во 17:08
Кон врв
Ahmeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ahmeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 16:49

Изменето од Ahmeti - 30.Август.2008 во 16:52
Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 16:44

Изменето од oon - 30.Август.2008 во 16:55
Кон врв
Ahmeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ahmeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 15:31
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

ako ne vlezete vo nato ke vlezete vo USA

a znaete vo koja USA ?

Znam jas vo Republic of Ilirida
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 15:04
Ако нема НАТО,тогаш има Шангајска Кооперација
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 14:57
ako ne vlezete vo nato ke vlezete vo USA

a znaete vo koja USA ?
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 22:39
намигнувањеВелиш ќе ги снема? А, тој кутриот држава ќе прави.

Изменето од moira - 29.Август.2008 во 11:39
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 20:26
bidi siguren vo toa ... deka ce VE snema kako sto e redot голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.