![]() |
|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 35> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кој ли ќе ги слуша сега ударните потпаролчиња на ДПМНЕ......
Додека беше Претседател, не го вадеа од уста.... Можам да замислам што ќе биде сега..... ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
mene mi se dopaga....ima covekot harizma...a za drugoto ne znam ...i ne me interesira
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ja fativ i mi bese nekako veligdenska ![]() za Brane nacionale koj malku ja rzdma opozicijata i pozicijata ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Брза, доста се расправаш за еден наслов!
Насловот беше: Бранко се врати, навистина се врати. Интересен ми беше и мене, но поради спојување на темите, насловот автоматски останува од постарата тема. Реков, ќе се договориме за тоа со авторот. И доста коментари за насловот, дискутирај на темата. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koi mazi bre?
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Актуелен ли е бившиот ни претседател, дотука бива.
Ова станува загрижувачки, ај за жените некако ајде, ама ова и мажите го сакале бреее. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Насловот не е проблем, ќе се договориме со авторот, важно е што има во темата.
Не може да се отворат 10 теми, за ист настан, сите со различни наслови. Продолжете со дискусија на темата. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
barem ednash poslushaj nekoj ,..od "plebejcive",..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i sega,..site (novi) postovi,..nemaat smisol!,...bez toj naslov! ,..barem ostavi go noviot naslov na temata,..stvarno e ,..shik!
Изменето од brza - 16.Мај.2009 во 11:56 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aminta3, темата ти ја споив со оваа: иста тема, различен наслов.
![]() |
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
E pa heroite sekogash prvi umiraat.
![]() |
|
![]() |
|
toj barem ,..ziv se vratil,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
doaga nova liga, polna so ligi
|
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Naslovov ti e dobar.
![]() A za prechekov i reakcijata shto da kazham
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |