![]() |
|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 25> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Se sakam povekje odosto treba
Narcis..DA!!!
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
не се сакам во некои моменти кога не сум упорна до крај
значи има исклучоци....инаку ![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Си се сакам, со сите свои нишани ама не сум самобендисана
![]() Изменето од Lithium - 13.Јануари.2009 во 00:26 |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
E! ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
|
Доволно за да не се преценам или потценам.
|
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
Auuu-kolku narcisoidno kazzano..ck,ck,ck... ![]() Za mene-hmmm koga go gledam tipon shto me gleda od ogledaloto mi izgleda malku umoren, malku propadnat,podochnjacite go izdavaat deka ne spiel so denovi kako shto treba, kako da go machi neshto, kako da treba malku povekje vnimanie da si posveti na sebe... ni nasmevkata ne mu e tolku ubedliva kako shto mu beshe nekogash-glej-ehej- mi go zavrte grbot?!?- sigurno mu e preku glava od moite kritiki ! Изменето од Anthony - 28.Ноември.2008 во 15:09 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
kako da ne se sakam koga imam tolku ubava opaska, hehe....
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Да, многу. |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
bobi_93 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
|
si se sakam najveke na svet
|
||
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ако не се сакаш себеси,како другите да те сакаат
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
|
Се надевав дека е само досетка.......... Ако е поинаку би било........загрижувачко...... |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
|
Не ми се верува............ Ова треба да биде некоја метафора или............???........ Не ми се верува стварно......... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |