![]() |
|
Песимист или оптимист? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 29> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo zavisnsot kako ona vlijae na mene t.e. dali e vo pms ili ovul
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Zavisi od situacijata,no cesto optimist
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako spremen za grev
|
|
![]() |
|
BIB ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
Realist
![]() |
|
![]() |
|
Ja sum vesel pesimist, koj vo losite raboti naoga smesno
|
|
![]() |
|
KungFuPanda ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Pa mislam deka e bolje da gledas od najloso kon podobro pa so znam sekoas da go ocekuvas najlosoto taka da sum pesimist. I znaete kako vikaat optimist e covek koj mu prefrla na pesimist zs gleda realno na rabotite ili taka nesto bese :S
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ISTO E ... DALI OPTIMIST ILI PESIMIST ... JAS SI ODBRAV OPTIMIST ... I BAS ME BRIGA ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
непоправилив??? ![]() јас што знам еден мајстор......се' поправа ![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
I koga sum pesimisticki raspolozen, nikogas ne se otkazuvam...
![]() ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Не знам зашо, али скоро секад сум песимист!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
“Кога позајмуваш пари од некого, позајми од песимист. Тој и онака не верува дека ќе му ги вратиш“.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
имам една комшивка, која кога и да ја сретнам и ја прашам како е,
нејзиниот одговор најчесто е, - еххх....како....од дрво нозе, од камен глава...смртта пред врата си ја гледам...еееххх... мене во тој момент ми иде ова--------> ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GORGM ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
Tesko e da se doznae vistinata, ama ako go imame toa ke znaeme deka temninata na umot e nedostatok na svetlina ili mozebi pesimizmot e nedostatok na optimizam. Ako ni e vistinata vo dusata, nema da ni nedostasuva optimizam na ovoj svet. Toa za ovoj svet e prednost.
|
|
tanev.risto@gorg.com.mk
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mojata filozfija bi bila obratna ......
PESIMIST e OPTIMIST vo zabluda
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |