|
Што сакаат машките кај девојките? |
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене како што ми имаат кажано многу машки,... во онака муабет.... е дека машките всушност сакаат покрај тоа девојката да биде убава,... да има нешто и одвнатре,... да биде паметна,.... да знае да се шегува,... со неа да не ти биде досадно и сл...
а изгледот,... па нормално никој нема да сака некоја запуштена која во живот не фанала млеко за чистење лице,... или која косата не ја мие по 5дена,..... значи сепак девојката да изгледа средена а мојов принц,... ми го негираше тоа дека машките сакале провокативно облечени девојки,... ми рече,... да сакаме,... ама само за забава,.... |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа жените се корисни, на пр.
Изменето од Drlja - 04.Април.2008 во 14:02 |
|
|
|
forester 0111
Нов член Регистриран: 13.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cokoladna .................................................................................mislam deka ja pronajdov ........................ dora bakojani ..............karla del ponte .....................
dolgi kosi kratok um harizmaticna , topla vo dusa , meka na zbor , mila za srce , potcineta na sekoj plan , idealna , |
|
ANASTASOSKI
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka nekako |
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaha sho e ova sho go opisha? barbika??? |
|
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sakaat da izgleda top,da bide mn ubava,dolgi noze,golemi gradi i kaj nea se da bide naj naj naj...
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I oni sami ne znaat
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mini suknjica i vednas mi doaga misla da go piknam nosot megu catalcinjata lizi, lizi, lizi...a ?...dobro de malku zabegav...sreka sto pocnaa da se butaat u farmerki inaku do sega ke me zatvorea
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavi dlanki,kafeni krupni oci, nasmevka,eleganicja....toa jas sakam ;)
|
|
annika
Нов член Регистриран: 31.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ovie maskive sigurni se deka sakat pametna ???poso.......
Изменето од annika - 02.Април.2008 во 11:39 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lepota normalno. Za karakter i drugoto ja ke gi sredam rabotite
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U tesna farmerka koa ke i nabrekne slivata
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Goddes of Chaos]zalosno[/QUO
Zgodna,ubava i dobrosituirana e eden tip na devojka a dobrodusna,duhovna i domasno vospitana ti e sprotivna na ovaa prvata.Verojatnosta da najdes devojka koja ke gi ima karakeristikite i od ednata i od drugata se 1:1000000.Toa ti e isto kako da mesas babi i zabi.Sto se odnesuva do mene jas sum apsolutno za ovaa vtorata dokolku treba da odberam pomegju ovie dve.Dokolku treba da kazam koi se moite kriteriumi na biranje na posledno mesto stavam finansiska sostojba na devojkata i zavrseno obrazovanie a na prvo isklucivo intelektot. |
|
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |